Ilyen pocsék, téli időben is minden nap kiviszitek a babátokat sétálni?
Minden nap kiszellőztetek, de valahogy nem tudom elhinni, hogy ez a téli szmogos levegő annyira jót tenne neki, és hogy olyan sokat veszít azzal, hogy csak heti 1-2 alkalommal megyünk sétálni. Nyáron meg kora ősszel mentünk majdnem minden nap, de amióta ilyen hideg van és ilyen nyálkás undorító az idő, azóta nem szívesen viszem le. Lakásban lakunk, nincs erkély. Viszont a babakocsit nem szereti különösebben, most már úgy-ahogy elvan vele, de láthatóan nem élvezi, a hurcival meg nem vinném, mert félek, hogy megfázik (és én is, nem veszek csak ezért az egy télért 60 ezerért hurcis télikabátot).
Már megkaptam, hogy milyen rossz anyja vagyok, és felmerült bennem, hogy tényleg? Más minden nap kiviszi minimum egy órára ilyenkor is? Esőben-hóban-fagyban?
4,5 hónapos babáról beszélünk, szóval nem arról van szó, hogy le kéne fárasztani vagy valami, a lakásban is teljesen jól eljátszogatunk.
Miért, hol van hideg meg téli idö?
Másrészt éppen neki nagyon is szüksége van a friss levegöre, föleg, hoyg ilyen hozzáállással valószínüleg otthon sem szellöztetsz, meg 25 fokra fütöd a lakást.
#3 pont írtam a kérdésben, hogy minden nap szellőztetek, de ne zavarjon. Amúgy ha érdekel, 23 fok van a lakásban, a fűtés a nap nagyobb részében ki van kapcsolva.
Amúgy köszönöm mindenkinek a válaszát! :)
Ne törődj senkivel. Ahogy jónak gondolod úgy csináld. Nincs előírva, hogy hányszor kell menni.
Én még a 2 évessel se megyek minden nap, mert utálok sétálni. Levegőzni meg az udvaron is tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!