Miért erőltetik az anyukák, hogy cseréljük ki a gyerekeik pelenkáját "gyakorlásképp? "
Abban a korban vagyok, hogy sorra születnek a babák a rokonoknál és barátnőknél.
Na most, bárkihez megyünk látogatóba és éppen kakál-pisil a gyerek, tuti elkezdik erőltetni, hogy cseréljem le én a pelust, próbáljam meg, gyakorolják. Mióta kismama vagyok, azóta pláne, merthogy ideje megtanulnom...
Van, aki nem mondja el mégegyszer, ha visszautasítom, de van, aki szabályosan erőlteti és nem érti, miért nem akarom kicserélni a gyerek pelenkáját.
Nem tudom, csak nekem vannak ilyen ismerőseim vagy minden anyuka azt hiszi, hogy az emberek más gyerekének a sz*ros pelenkáját szeretnék cserélgetni?
A pelenka kicserélés az egyik olyan dolog amit tanulás nélkül tudni fogsz csinálni. Ha nem is tudod hogy kell ott az ábra minden pelus tasak alján. Szétcsatol, beletesz, összecsatol. Nadrágpelenka még könnyebb. Szétszakít, kidob, másikat felhúz. Tádáá..
Gondolom unják cserélni és jó valakire egyszer-egyszer rásózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!