Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csomós tápszer, termosz? Mit...

Csomós tápszer, termosz? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

4 hónapos kisfiam tápszere folyamatosan becsomósodik..:(

Mindig át kell szűrnöm,és így jobb.

Ma megyünk egy napra a Balatonra,és úgy gondoltam,hogy megcsinálok pár adaggal neki,és beleteszem még melegen a termoszba.

Mi a véleményetek?

Csak mert a kereső által kiadott hasonló kérdésekre azt írták,hogy inkább csak a forró vizet vigyem a termoszba,és mindig frissen keverjem a tápszerrel.De ha nem szűröm át Neki,akkor ugye csomós marad..

Szóval 3-4 adaggal elkészíthetek neki előre?

Meleg marad,és csak annyit öntök át a cumisüvegbe,amennyit megeszik.

2010. aug. 12. 09:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én mindenképpen a forró vizet ajánlanám. Elkészítve max 1 adagot vinnék. Szerintem nem a melegen tartás a lényeg, hiszen elvileg hűtőben is csak egy köv etetést bír ki. Amúgy miért csomósodik be a tápszer? Én mindig kiskanállal jól elkeverem és így nincs gond.
2010. aug. 12. 09:44
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én csináltam már ilyet a kisfiamnak,h elöre elkészitettem és beletettem termoszba,meg ugy is csináltam,h megcsináltam az adagokat,lehütöttem és beletettem egy hütötáskába és mekkértem egy büfét,h melegitsék meg nekem,igy is szivesen itta a kisfiam,és nem mellesleg nem volt semmi problémánk utána.

Milyen tápszert esztek,h becsomósodik?Én mikor becsomósodott a tápszerünk,ugy oldottam meg,h csak a fele mennyiségü vizet öntöttem a porhoz,jól összeráztam és utána csak a többi maradék vizet,nekünk ez bevált,nemtudom,h ha gondolod próbáld ki,hátha nektek is beválna!:)

2010. aug. 12. 09:46
 3/6 A kérdező kommentje:

Beba HA/AR -t használunk.Ez bukós csecsemőknek való,és ezért sűrűbb.

Próbáltam már keverni kanállal,hidegen,forrón,stb ezer féle módon,de sehogy nem vált be...

Ezért kell mindenképpen átszűrnöm.

2010. aug. 12. 09:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia én is ezt a tápszert adom a kislányomnak. Nekünk is eleinte mindig csomós lett de nagyon. Én úgy csinálom, hogy az adag vizet (amennyit eszik) elfelezem, egyik felét megmelegítem a mikróba a cumisüvegbe amiből eszi, úgy hogy ne legyen forró de ne is langyos legyen. Beleteszem a tápszert, ráteszem a cumit meg az üveg kupakját és addig rázom (kb. fél perc vagy tovább is) amíg már nem csomós, ezután hozzáöntöm a másik fél hideg vizet (szobahőmérséklet) és avval is rázom még jó sokáig (kb. fél perc 1 perc). És nekünk így egyáltalán nem lesz csomós. Avent cumisüvegünk van és a 3-as cumival adom neki. A kisebbeken nem jött át táp. Bocsi, hogy ilyen szájba rágósan írtam le. Egyébként én nem csinálnám meg előre a tápszert.
2010. aug. 12. 10:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi is ezt a tápszert használjuk és ha csomós marad én egyszerűen leszedem a tetejéről kiskanállal. (Az összes csomó feljön a tetejére, nem kell turkálni benne:-)
2010. aug. 12. 10:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Inkább készítsd el hidegen, szűrd le, és hűtve vidd magaddal. Aztán valahol megmelegítitek.
2010. aug. 12. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!