Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szörnyű anya vagyok? Le esett...

Edus83 kérdése:

Szörnyű anya vagyok? Le esett lányom az ágyról úgy, hogy ott ültem mellette, egy szem pillantásnyira fordultam el a pelusájért, de már a levegőben volt mire vissza fordultam.

Figyelt kérdés
Nagyon sírt egy percig kb,utána meg nyugodott,kívülről semmi baja,virgonckodik ugyan úgy,egyébként 7hós lesz 29én,de én azóta folyamatosan zokogok,nagyon szörnyűnek érzem magam.
2010. aug. 12. 07:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Lendülj át ezen és edződj meg, mert nem ez lesz az utolsó eset, bármennyire is vigyázol rá. Nálunk is leesett az ágyról már 2x, ráadásul úgy hogy a 2-nál mögöttem volt, elaludt. Beszélgettünk apával halkan, erre puff, gyerek megfordult, huppsz le a földre, vonyítás. Semmi baja nem lett, jobban megijedt attól, hogy az álmából felriadt.Nekem 3 napig lelkiismeretfurdalás... Nagyon próbálok vigyázni rá, de ha a nagyobb baleseteket ki is tudjuk kerülni talán, az "apróbbak" sajnos bekövetkeznek....

2010. aug. 12. 08:13
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nem kell zokognod! Csak mindketten megijedtetek, ezért sírt ő is és te is. Az a lényeg hogy nincs baja! Hát nm lehet mindig szem előtt tartani őt! Nálunk is előfordult ilyesmi, de ő élvezi ezt. Én amikor 11 évesen lepattogtam a lépcsőnkön, mert megcsúsztam utána is sírtam. De csak azért mert megijedtem a hirtelen jött dologtól. Szóval semmi baj nincs. Csak ijedtség mert nem számítottatok rá.
2010. aug. 12. 08:22
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
lemaradt: És egyáltalán nem vagy szörnyű anya!
2010. aug. 12. 08:23
 14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek,nagyon kedvesek vagytok,és jóemberek:)),.Ezentúl jobban figyelek.
2010. aug. 12. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!