Túlöltözteti a babát?
Figyelt kérdés
Nekem még nincs gyerekem, de feltűnt, hogy a testvérem szerintem nagyon túlöltözteti a babát. 23-25 fok van a lakásban és így ad rá vastag harisnyát, nadrágot, meleg felsőt és még be is takarja folyton...nem túlzás ez? Csak azért érdekel, mert hamarosan én is szeretnék babát és nem tudom, mi számít optimális öltöztetésnek :D2020. dec. 8. 13:39
11/14 anonim válasza:
Szerintem túl van öltözve. De ha mindig így volt már ezt szokta meg. Persze nem jó hosszútávon.
12/14 anonim válasza:
Egy hónapos a lányom. Nappal rövid ujjú body + rugdalózó vagy hosszú ujjú body+kisnadrág+zokni van rajta. Éjszakára mindig rövid ujjú body +rugi van rajta és egy babatakaróval takarom be. 24-25 fok van a házban, de ha egy kicsit kikapcsolom a fűtést akkor nagyon hamar lehűl.
13/14 anonim válasza:
De, szerintem is ez már túlzás. Általánosságban úgy mondják, egy réteggel kell rá több, mint rád (legalábbis az újszülöttekre). Aztán persze gyerekfüggő is.
14/14 anonim válasza:
23 fok van nálunk, 2 hónapos a kisfiam, nagyon izzadós. Neki elég egy rövidujjú body. Se harisnyát, se nadrágot nem visel el magán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!