Túlöltöztetem éjszakára?
Kinek mi, de nekem ez soknak tunik.
En pluss rugiban, vagy kotottben nem is altatok, mert az eleve tul meleg.
En rovid ujju body-t adok es pamut rugdalozot ejszakara es babatakarot teritek ra egy retegben (vekonyabb kotott takaro), vagy hosszu ujju body es 2,5 togos halozsak (ujjatlan), amig picik, addig a babatakaro helyett muszlinkendobe tekerem oket, ilyenbe: [link]
Nalunk 20 fok van nappal es 19 ejszaka, 3 gyerek van, mindegyiknel igy csinaltam es eleg volt nekik. Nem fazosak.
Igen, nagyon , ezzel novelve a bolcsohalal kockatazat.
21 fokban egy hosszu ujju body.
Itt talalsz tablazazokat.
Én abból indultam ki, hogy ugyebár Rá 1 réteggel kell több, mint rám.
Én is hosszú pizsamában alszom, nyakig betakarózva. Ő meg ugyebár mellkastól nincs betakarva.
Szerintem ez nem szamit tuloltoztetesnek, de egyebkent tedd a kezed a tarkojahoz, az is kiindulo pont, hogy ott mit erzel.
En hosszuujju bodyt/ pluss anyagu ujjatlan rugdalozot adtam ma az en 2 honaposomra, igaz o nem zsakban alszik, hanem feszekben, egy babapleddel takarva.
Az 1 réteget azért mondják, mert a baba nem mozgolódik még úgy, ugye sokat fekszik. De alvás közben nyilván te is.
Én nem adtam plüssrugit. 1 réteg van-volt ekkora hálózsák alatt, 21 fok van nálunk is.
A tarkóján nézd meg, hogy melege van-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!