Éjszakára ajánlanátok pelust?
Pampers Premium Care 5-öst használunk már jó rég, ami teljesen be is vált. Az utóbbi idôben viszont éjszakânként átázik a pizsi, hálózsák. Az összes méretet hamarabb váltottuk, mint ami a pelenkákra van írva, ezért nem is írom, hány kg a gyerek, de elvileg még bôven jónak kellene lennie az 5-ösnek (másfél éves amúgy).
Próbáltuk ugyanebbôl a bugyibelenkát, az is átázott éjszaka.
Volt így valaki? Mit javasoltok kipróbálásra? Másik márkát?
Mi lidiset használunk, nekünk csak az bírja az éjszakát, de reggel ébredés után rögtön cserélem, amít úgy értek, hogy tényleg az az első dolgom, mert ha belecsúszik a nagydolog akkor azt már nem bírja. A pampers, libero stb nálunk mind megbukott.
A bugyipelenkától nem is szabad elvárni hogy sokat bírjon, nem erre van kitalálva, mégha a marketing mást is akar elhitetni.
Szerintem próbálgassatok, pl a liberonál lehet kérni mintadarabot, vagy a drogériák árusítanak 1-2 darab pelust is. Sajnos a másnál mi volt jó, nem garancia arra, hogy nálatok is beválik.
Köszönöm, akkor lehet kipróbáljuk a liberot.
Újszülöttként azzal kezdtünk, nem vált be, remélem most jó lesz :)
Ugyanígy vagyunk a pelenkákkal, folyton nagyobb méret kell, mint a többi ekkora babának. Tettem is fel nemrég kérdést.
Ami nem vált be: lidl pelus, dm pelus. Tanácsra vettem Liberot, az sem vált be, pedig valami spéci limitált kiadás, ráadásul a méretekhez képest is kicsi. Pénzkidobás volt.
Most rendeltem Helen Harpert, korábban is ezt használtuk, és ez összehasoníthatatlanul jobb a többitől. Nem ázik át, nem gagyi minőség drágán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!