Túlöltöztetem éjszakára?
Figyelt kérdés
21 fokra van beállítva a fűtés. Egy plüss rugit, alá pedig egy rövidujjú bodyt adok. Babazsákban alszik a kislányom, ami mellkastól felfelé nyitott.2018. nov. 25. 23:04
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Szoktam ellenőrizni a tarkójánál, sosem tűnt melegnek. És sosem izzadt.
Minden esetre lecséreltem éjjel pamut rugira; mindjuk így sem lett hidegebb a kis teste...
2018. nov. 26. 08:56
12/14 anonim válasza:
Az én fiam is így alszik csak normál ujjatlan hálózsákban 21-22 fokban. Ha melege lenne izzadna. Ha ennél melegebb van, mert volt novemberben olyan idő hogy a tetőtérben volt 24-25 fok is, akkor pamut rugi, rövid body, takaró.
Én ilyenkor már mindenhez adok rövid ujjú vagy ujjatlan bodyt. Én se járkslok, alszok póló nélkül.
14 hónapos lesz egyébként.
13/14 anonim válasza:
21 fokban én is így altattam a fiam. Januári baba, nagy hidegek voltak kint. Annyi, hogy én inkább hosszú ujjú bodyt adtam alá, és olyan hálózsákot, ami ujjatlan volt. Nem volt melege, de nyilván babafüggő is, van aki fázósabb, van aki kevésbé. Ha úgy látod, hogy jól érzi magát, nem piros, nem meleg különösebben, akkor nincs gond.
14/14 anonim válasza:
Én pamut rugdalózóban és rovid/hosszú ujjú bodyban altattam, illetve altatom az ikreket. 24 fok van kb, takarót, hálózsákot nem használunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!