Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha kimentek ki öltözik / kit...

Ha kimentek ki öltözik / kit öltöztettek előbb? Ti vagy a gyerek?

Figyelt kérdés
2020. dec. 2. 12:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
83%
Többnyire a gyerek ugyanis hajkurászom közben fel alá mire minden rákerül 6-szor futottunk keresztbe a lakáson, nem fogok az utcai cipőmben rohangálni bent. Miután a gyerek megvan nagyjából 30 másodperc az, hogy felveszem a cipőmet, sapkámat meg a kabátomat és már mehetünk is, nem ez alatt a 30 másodperc alatt fog bemelegedni. Babaként még fordítva volt egyébként, akkor csak felöltöztem és az előszobában a babakocsiban ráadtam az ő ruháit.
2020. dec. 2. 13:28
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Először felveszem a cipőmet pulcsimat. Utána ráadom a 2 évesre a cipőt pulcsit, utána teljesen felöltöztetem a 4 hónapost, kiviszen az előszobába, és ki nyitom az ajtót, hogy hideg legyen. Utána ráadom a 2 évesre az overált, és utána én fel kapom a kabátomat és mehetünk is. Tök egyszerű leirva, de jobb napokon is legalább 15 perc mire mindenkire kerül ruha. :D
2020. dec. 2. 13:50
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk én. Nemsokára 9 hónapos lesz a kisfiam. Katasztrófa az egész öltöztetés, lever a víz, mire végzünk. Sír, üvölt, ellenáll.
2020. dec. 2. 14:02
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Felöltöztettem a nagyot és előre küldöm az udvarra, majd én is elkészülök, a kicsi marad a végére.

Vagy fordítva elkészítem a kicsit, lerakom babakocsiba odakinn, majd készítem magam és a nagyot.

2020. dec. 2. 17:41
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
A babára az bélelt overálon és a sapkán kívül mindent ráadok. Én. A férjem. Az overál és a sapka megy a babára, felkapjuk a kocsis takaróját és indulás.
2020. dec. 3. 01:56
 16/17 anonim ***** válasza:

Én felöltöztetem őket be a babakocsiba addig elvannak kint amig össze szedem magam meg felöltözök.

Szerintem nincs alapszabály. Mindenki ugy csinálja ahogy nekik kényelmes

2020. dec. 3. 19:05
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
" kirakom a teraszra" mint egy zsák szemetet...
2020. dec. 4. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!