Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nincs el a gyerek magában!...

Nincs el a gyerek magában! Még tíz percre sem tudom csinálni a feladataimat vagy meginni egy kávét. Nem játszik a játékaival. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kislányom egy éves. Egyszerűen nem érdeklik a játékok, állandóan pakol, rámol, nem lehet egyetlen percre srm egyedül hagyni. Kitikkadok...

A járókában nincs el, max amég reggelizek, de az is kb. Öt perc, végefele már nyafog. Hiába adunk neki játékot, nem érdekli.

2020. nov. 30. 05:42
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
83%
Várj 12-13 évet, akkor már garantáltan nem akar majd a fenekedben lenni a gyerek. Sőt, nem is akar majd látni téged csak ha éhes vagy ha pénz kell. Addig meg tarts ki valahogy. Teljesen normális, hogy egy 1 éves nincs el magában és kétségbe esik, ha nem lehet a közeledben vagy nem lát téged. És igen, egy 1 éves pakol, rámol, dobál, és csupa olyat csinál, amit nem volna szabad. Majd elmúlik.
2020. nov. 30. 06:09
 2/25 anonim ***** válasza:
75%
Na és akkor mi van, ha nyafog? Tessek már végre felfogni, hogy nem kell folyamatosan a gyerek popóját nyaldosni, nyugodtan ott lehet hagyni egyedül-biztonsagban- addig, amíg elvégzed a feladatod, vagy megiszod a kávéd. Se bele nem hal, se lelki nyomorék nem lesz tőle.
2020. nov. 30. 07:29
 3/25 anonim ***** válasza:
55%
Kettessel egyet értek!
2020. nov. 30. 07:39
 4/25 anonim ***** válasza:
64%
Még 1+ a 2. válaszolónak. Nyilván sírni nem kell hagyni, de ha megszokja, hogy minden nyekkenésre ugrasz, a fejedre fog nőni, és utána még a reggelidet sem tudod megenni. Semmi baja nem lesz, kénytelen lesz feltalálni magát addig a járókában.
2020. nov. 30. 07:45
 5/25 anonim ***** válasza:
54%

2-es. Nehéz úgy bármit is csinálni, hogy a gyerek rángatja a lábad, üvölt, sír ha fel mersz kelni mellőle vagy le mered rakni.

Kérdező, én megértelek. Az én babám 8 és fél hónapos, ugyanezt csinálja. Azt hittem 1 éves korára jobb lesz, ezek szerint tévedtem. Nem érdekel, hogy pakol, csak kötné le magát, legalább egy fél órára, de lehetetlen otthagyni. Amint felkelek mellőle jön és sír, ordít, rángat. Semmit nem tudok tőle csinálni, mindig az kell neki, ami a kezemben van. Próbáltam, hogy hagyom, csinálom a dolgom, hátha abbahagyja, de képes órákat hisztizni. Az se jó, ha felveszem megnyugtatni, mert amint lerakom kezdi elölről.

2020. nov. 30. 07:52
 6/25 anonim ***** válasza:
87%
Az enyém bömbölt a járokában, úgyhogy eladtam. Az 1 évesek ilyenek, tedd gyerekbiztossá a lakást, aztán had rámoljon.
2020. nov. 30. 08:00
 7/25 anonim ***** válasza:
90%

Miért baj, hogy pakol?

Még fél évig ez is marad a legjobb elfoglaltság...

Kipakolás-bepakolás...

Nálunk vanank tilos szekrények ( vegyszeres.. törékeny a konyhában)

Egyébként pakoljon..

Valóban, azokban a dzekrényekben nincs rend.. nahhh bumm... rácsukom az ajtót..

A nagy 2 évres elmúlt.. a kicsi 9 hónapos.. elkezdett pakolni, nyitogatni...

Most esett le, hogy a nagy egy jó ideje abbahagyta.. úgy észrevétlenül kikopott..

2 gyerek mellett még így is van, hogy 1 kávèt 3-szor melegítek meg.

2020. nov. 30. 08:02
 8/25 anonim ***** válasza:
56%

5!

Leszeded magadról. Beteszed a járókába, kiságyba, akárhova. Megoldható. Vagy inkább éhenhalsz, a lakás meg úszik a mocskokban, mert a kiskiralylany/királyfi durcizik? Na és akkor mi van, ha üvölt? Majd abbahagyja. Megegyszer: nem kell, hogy körülötte forogjon a világ.

2020. nov. 30. 08:10
 9/25 anonim ***** válasza:
54%
Úgy rakod, hogy lásson, beszélsz hozzá, de megiszod a kávét, kiteregetsz, stb. Nem attól vagy szaranya, hogy 10 percig foglalkozol a saját szükségleteiddel is.
2020. nov. 30. 08:22
 10/25 anonim ***** válasza:
68%

Bírom már megint az a szöveg. Akinek nincs csak úgy el a gyerek és nem hagyja magában ordítani az retkes, trehány, lusta, igénytelen. 😂😂😂

Gyertek át ide. Ugyan ilyen a fiam is. Nem lát vagy ha nem veszem fel amikor akarja egyből ordít mint a fába szorult féreg. Nem, nem hagyom rá ha megtehetem. Ha főzök felveszem és nézi vagy felkötöm. Adok a kezébe valamit amivel 2 percig elbabrál. Hagyom kirámolni a szekrényből..... A ház ragyog, kaja mindig van. Járóka nincs és nem is volt. Ja és én se zsíros hajjal járkálok.

Kérdező az ilyet nevezik több emberes gyereknek. Még egy darabig ilyen lesz.

2020. nov. 30. 08:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!