Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elmultunk egy evesek. Hogyan...

Elmultunk egy evesek. Hogyan vezessem be a tejet nala? Melyiket vegyem es hany szazalekosat?

Figyelt kérdés
2010. aug. 11. 14:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Fél deciről emeld óvatosan az adagot, fontos, hogy jó minőségű és ne tartós legyen, és azokra a hülyékre ne hallgass,aki azt mondja, hogy higitsd!!!
2010. aug. 11. 14:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia,bocs,hogy kérdezek és nem válaszolok,de mi is egy évesek vagyunk és én sem tudom.Akár igazi házi tehén tejet is ihat,vagy az még túl zsíros neki?A másik,hogy dobozosat szoktunk venni több kartonnal,azt is ihat,vagy abban sok a tartósítószer?Előre is köszi!
2010. aug. 11. 14:43
 3/8 anonim ***** válasza:

Sima bolti 1,5%os, forralva. Reggel 1 dl, ha nincs gond, másnap is 1 dl, ha akkor sincs gond, lehet reggel 2 dl, ha nincs gond, mehet este is a 2 dl.

Higítani felesleges (fele víz), mert attól a szerkezete nem változik, ugyanúgy le kell bontani a laktózt.

2010. aug. 11. 14:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy belekotyogok, de én úgy tudom, hogy nem szabad neki csökkentett, alacsony zsírtartalmút adni. Valahol olvastam, nézzél már még utána valahol, mert én nem találom, hogy hol olvastam!
2010. aug. 11. 14:55
 5/8 anonim ***** válasza:

A 2,8-as kell,a zsirosabb.NEm a tartós,hanem a sima.

Én kostoltattam elötte pár nappal,majd utána kapott egy egész adagot/2,5 decit kakaóval/

2010. aug. 11. 15:15
 6/8 anonim ***** válasza:

Én a védőnőt kérdeztem anno, és ő mondta, hogy 2,8-as sima bolti tejet vegyek, de ne a tartósat, hanem ami csak pár napig áll el. Forraljam, majd hűtsem le, és úgy mehet, és ne higítsam.

Én először csak egy 1 dl-t adtam, de olyan lendülettel itta, hogy láttam, nagyon ízlik neki, és semmi problémát nem okozott, így másnap már 2,5 dl-t kapott reggel, és azóta is azt issza ébredés után. Délután is kap egy kicsit alvás előtt kakaóval, este alvás előtt még Junior tejitalt iszik. A tejet minden reggel forralom, az egyik felét odaadom, a másikat délutánig hűtőbe teszem.

Kedves első, azok a "hülyék", akik higítját a tejet, lehet hogy azért teszik, mert egy "hülye" védőnő javasolta nekik ezt a "hülyeséget". Cizellálhatnád egy kicsit a stílusodat!!!!

2010. aug. 11. 15:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is úgy tudom, hogy semmiképp ne tartósat és a 1,5-et, hanem a 2,8-ast vagy a 3,6-ost. De én házi tejet fogok neki adni, forralva. Nagyon sok ismerősöm erre esküszik és szerintem is ez a legegészségesebb.

Mi 11 hósak vagyunk és kb. 15 hósan szeretném nála bevezetni.

2010. aug. 11. 16:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Bocs, de mi is mostanában kezdenénk. Még várok szeptemberig vagy októberig, mert a melegben most olyan könnyen romlik a tej. Sokszor nem áll el addig ami rá van írva. Én csak azt nem értem miért kell forralni a bolti zacskósat, és mennyi idős koráig kell forralni?
2010. aug. 12. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!