Elmultunk egy evesek. Hogyan vezessem be a tejet nala? Melyiket vegyem es hany szazalekosat?
Sima bolti 1,5%os, forralva. Reggel 1 dl, ha nincs gond, másnap is 1 dl, ha akkor sincs gond, lehet reggel 2 dl, ha nincs gond, mehet este is a 2 dl.
Higítani felesleges (fele víz), mert attól a szerkezete nem változik, ugyanúgy le kell bontani a laktózt.
A 2,8-as kell,a zsirosabb.NEm a tartós,hanem a sima.
Én kostoltattam elötte pár nappal,majd utána kapott egy egész adagot/2,5 decit kakaóval/
Én a védőnőt kérdeztem anno, és ő mondta, hogy 2,8-as sima bolti tejet vegyek, de ne a tartósat, hanem ami csak pár napig áll el. Forraljam, majd hűtsem le, és úgy mehet, és ne higítsam.
Én először csak egy 1 dl-t adtam, de olyan lendülettel itta, hogy láttam, nagyon ízlik neki, és semmi problémát nem okozott, így másnap már 2,5 dl-t kapott reggel, és azóta is azt issza ébredés után. Délután is kap egy kicsit alvás előtt kakaóval, este alvás előtt még Junior tejitalt iszik. A tejet minden reggel forralom, az egyik felét odaadom, a másikat délutánig hűtőbe teszem.
Kedves első, azok a "hülyék", akik higítját a tejet, lehet hogy azért teszik, mert egy "hülye" védőnő javasolta nekik ezt a "hülyeséget". Cizellálhatnád egy kicsit a stílusodat!!!!
Én is úgy tudom, hogy semmiképp ne tartósat és a 1,5-et, hanem a 2,8-ast vagy a 3,6-ost. De én házi tejet fogok neki adni, forralva. Nagyon sok ismerősöm erre esküszik és szerintem is ez a legegészségesebb.
Mi 11 hósak vagyunk és kb. 15 hósan szeretném nála bevezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!