2 hósak elmúltunk. Eddig nem volt gond, szépen felismertem a babám jelzéseit, mikor éhes, mikor fáradt, de most össze. Vissza eszik. Mit teszek rosszul?
Van hogy még kérne,mire viszem a tápszert meg sír,eltolja a cumisüveget,és üvöltés lesz a vége.Így aztán már teljesen bizonytalan vagyok,sokszor nem tudom mi a baj.Csak én vagyok ilyen ügyetlen vagy más is járt így? Van kevés tejem még,a cici is hol kell neki,hol nem.Amúgy mindig azzal kezdeném az etetést.Sokszor meg azt hiszem fáj a hasa,mert kifeszíti magát,ahogy eddig is ha fájt, de ha felveszem és sétálok vele semmi gond.
Lehet hisztisebb lett? Amúgy elég stresszelős vagyok,arra is gondoltam,én okoztam ezt a nyugtalanságot.
Erre én is szívesen várnék tanácsot...
Nálunk is hasonló gondok vannak, nem tudom mi lehet a fiammal, de minden összezavarodott. 3 hónapos és nem mindig tudom eldönteni : most mi baja, mi kell neki. Úgy érzem sokszor csak úgy, unalmában sír bármit csinálok vele...
Sajnos, nem tudok segíteni, de az biztos hogy nem vagy egyedül ezzel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!