Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális, hogy ennyire féltéke...

Normális, hogy ennyire féltékeny vagyok? Igazából lehet nincs is mire, de nagyon rosszul esik.

Figyelt kérdés
20 éves leszek szeptemberben. Négy évig voltam a barátommal, de a vége felé már nem volt valami jó a kapcsolatunk. Szakítottunk már (nagyon)majdnem 2 éve. Szakítás után 2-3 nappal még egy éjszakát együtt voltunk, amikor is sikeresen teherbe estem. Robika is szeptemberben már az egyet tölti, fut, szalad, rohan, néha utolérni se tudom.:) Nem nagyon látogatta az exem a gyerekét. Egy héten, kb 2-3 szor átjött, akkor nagyon jól elvolt vele, de amúgy elvinni még soha nem vitte.Aztán, elmentünk egy hétre nyaralni. És pont oda jött a volt barátom az új kis nőjével, aki utánam nem sokkal jött.(Már annyira nem is új).És most hirtelen el kezdett előtörni belőle az apai szeretet. Odajöttek hozzánk, és mondtam a Robinak hogy gyere szívem kicsit megmártózunk a balcsiban...és kikapta a kezemből a gyereket, és mondta hogy én nem bírom a hideg vizet, majd ő viszi.Etetésnél is, kikapja a kezemből a kanalat, és majd ő...Amikor meg bevitték, én a parton maradtam,és láttam, hogy a csajnál is milyen jól megvan, meg nevet rá, és kacag, annyira féltékeny lettem...Nem akarom, hogy vele is jól el legyen...Hiszen senkije...akkor nagyon elkapott ez az egész...és legszívesebben bőgni tudtam volna...Normális hogy ilyen féltékeny vagyok? Mit csináljak ha ez így folytatódik? Előre is köszi! R
2010. aug. 11. 11:49
 1/4 anonim ***** válasza:

gondolom a leirtak alapján nincs láthatása.

ha igy van akkor nem kell ezt még sokszor átélned.

a gyermekek többsége bárkivel jól elvan akitől nem fél

miért folytatódna?

nyugodj meg valamilyen szinten jogos a féltékenységed de ha az exed ennyire nem törödött a gyermekével már biztosan nem most fogja elkezdeni max ők is vállalnak egyet azért mert milyen aranyos stb.

2010. aug. 11. 11:52
 2/4 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem egy apának is joga van a gyerekéhez! Az a férfi aki heti szinten 2-3 alkalommal látogatja a fiát, nem szarja le! Szerintem Te a pasidra vagy féltékeny! Arra, hogy egy másik nő oldalán boldog és még apa is. Mi lesz akkor ha az exed elveszi a csajt? Akkor bizony Ő lesz a mostohája a gyerekednek. Te azóta próbáltál másik kapcsolatot, vagy csak a fiad van? Egy kisgyerek elvan mindenkivel aki kedves.
2010. aug. 11. 12:05
 3/4 A kérdező kommentje:

Kéne a rossebnek az exem...

Nem véletlenül lett annó vége...Amúgy ő nem akarta a gyereket, csak én...Elvetette volna, ha nem ragaszkodom hozzá. És úgy látogatja, hogy ha nem hívom, akkor talán el sem jön. Volt olyan hét, amikor ezt kipróbáltam(mármint nem szóltam neki) és lám, nem nagyon állított be. Este hívott fel, hogy milyen szemét vagyok hogy nem szóltam neki. Ha fontos lenne a fia, akkor jönne magától is. Persze joga van hozzá, én mondtam neki vigye is el, felőlem már éjszakára is vihetné, már végigalussza, de nem. Amúgy van párom, csak külföldön dolgozik, általában hétvégente van gyakrabban itthon.

2010. aug. 11. 12:09
 4/4 anonim ***** válasza:
hát, szerintem magadnak tartogattad azt az élményt, hogy a Balcsiban a babával fürdőzz, elvégre ez nem hétköznapi dolog, lehet, hogy nektek is az első alkalom lett volna. Ha más nem, jól rájuk akaszkodhattál volna, nem csak a partról nézni őket. A másik nő meg húzódjon hátrább az agarakkal, úgymond.
2010. aug. 11. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!