Normális, hogy ennyire féltékeny vagyok? Igazából lehet nincs is mire, de nagyon rosszul esik.
gondolom a leirtak alapján nincs láthatása.
ha igy van akkor nem kell ezt még sokszor átélned.
a gyermekek többsége bárkivel jól elvan akitől nem fél
miért folytatódna?
nyugodj meg valamilyen szinten jogos a féltékenységed de ha az exed ennyire nem törödött a gyermekével már biztosan nem most fogja elkezdeni max ők is vállalnak egyet azért mert milyen aranyos stb.
Kéne a rossebnek az exem...
Nem véletlenül lett annó vége...Amúgy ő nem akarta a gyereket, csak én...Elvetette volna, ha nem ragaszkodom hozzá. És úgy látogatja, hogy ha nem hívom, akkor talán el sem jön. Volt olyan hét, amikor ezt kipróbáltam(mármint nem szóltam neki) és lám, nem nagyon állított be. Este hívott fel, hogy milyen szemét vagyok hogy nem szóltam neki. Ha fontos lenne a fia, akkor jönne magától is. Persze joga van hozzá, én mondtam neki vigye is el, felőlem már éjszakára is vihetné, már végigalussza, de nem. Amúgy van párom, csak külföldön dolgozik, általában hétvégente van gyakrabban itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!