Mivel lehet lekötni egy rettentően nyűgös babát?
3,5 hónapos. Se hason, se háton, se hintában, se kinn, se játszószőnyegen, se kézben, se a combomra fektetve, se a mi ágyunkban, egyszerűen semmi nem jó. Fél percre kötik le a figyelmét a játékok, ha bohóckodom neki. Sokat szopizik, utána 5 percig nyugodt, mosolygós, aztán megint jön a nyűgösség. Nem fájdalmasan sír, hanem a "semmi nem jó" sírással. Gondoltam, hogy esetleg a foga, mert az is jön, de nem rág folyamatosan mindent, csak erősen nyáladzik.
Mit csinálhatok? Konkrétan már semmi ötletem, és majd megőrülök.
Eleget alszik? Milyen a napotok?
Eleget eszik? A szopizás fárasztó is ám, nem csak attól nyugszik meg a baba, ha jóllakott, hanem attól is, ha csak belefárad, bár akkor valószínűbbnek tartom, hogy rögtön utána sírna.
Az én fiam 3.5 hósan rengeteget aludt, nem napi 3-szor hanem vagy 5-ször.
Altasd gyakrabban, nyűgös.
Szerintem álmos. Az enyémek akkor viselkedtek így. Főleg hogy azt írod sírás előtt fel van hergelve, ilyenkor túlpörgött.
Figyeld a jeleket, az én fiamnál pl a fülpiszkálás volt :D ilyenkor kellett altatnom. Egyébként 2 nap alatt helyrejött, nem aludt egész nap de szépen beállt, hogy simán elvan 1,5 órát ébren és már nem nyűgösködött egész nap. Viszont ez az említett 2 nap nem volt egyszerű, elég sokat altattam mert folyamatosan mutatta az álmosság jeleit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!