Érdemes gyümölcscentrifugát és botmixert vennem? Akinek van milyen márkát érdemes?
Botmixert mindenképpen vegyél, mert mostantól kezdve kb 6-8 hónapig mindennapos társad lesz :)
Jófélét vegyél, ne gagyit, mert aztán cserélgetheted havonta.
Nekünk nincs gyümölcscentrifugánk, nem is hiányzik. De biztos sokan használnak, hátha ír valaki róla valamit.
botmixert braun márkájut kaptunk karácsonyra nagyon szeretem és ha kinő a babakorból a gyermek magatoknak is jó pl. krémlevesek készitésekor.
vagy a vadashoz ha nincs turmixgép.
gyüm. centrifuga elin márkájú van de régi modell annak főleg télen veszem hasznát alma -répa vagy sütőtök alma italt szoktam késziteni vele.
megkönnyiti az életet az biztos.
Lekvárt nem szoktál fözni? Pl ahhoz is nagyon jó a botmixer.
pár hónapja vettem mert akciós volt egy boltban és mondván hogy most születik a babánk kell ez majd. De azóta folamatosan használom. Sokszor csinálunk frappét, shaket vagy pl lekvár fözésnél. Söt krém leveseknél is.
Gyümölcs centrifugára arr agondolsz ahol levet préselhetsz vele? a barátnöm azt mondta hogy igen nagy mennyiségü gyümölcs kell hozzá hogy egy pohára gyümölcslé meglegyen. Pl alma vagy körtéböl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!