A botmixert csak baba kaja készitéshez jó vagy tejes italokat is lehet vele csilálni?
Figyelt kérdés
hány vattos legyen a turmix 250jó vagy nagyobb a jobb.2011. márc. 3. 10:58
1/4 anonim válasza:
A turmixhoz turmix kell.
a botmixer inkább krémleveshez jó.
miőségi legyen nekünk moulinex van.
2/4 anonim válasza:
Én botmixerrel csinálom pl. az eperturmixomat (nincs turmix gépem). A hozzájáró magas falú edényből nem csap ki, ha ésszel csinálja az ember és nem önti teli az edényt ( én kb. félig szoktam).
3/4 anonim válasza:
Persze, hogy tudsz vele akár turmixot is csinálni, de emellett mártások, krémlevesek turmixolásához is megfelel. Csak ha erre használod, ne tölsd meg 3/4 magasságnál tovább az edényt, mert könnyen kifröccsen belőle a folyadák!
Bármilyen megfelel, akár a 250 Wattos is, bár én inkább erősebbet vennék, ami a keményebb dolgokat is könnyedén aprítja. Márkát nem írok, hiszen annyi fajta van éás annyi ár is.
4/4 anonim válasza:
Turmoxot is szoktam csinálni, mindeféle krémet (melegszenvics, tojás), túrókrémet, joghurtitalt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!