Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen nevet adnál az Emmaróza...

Milyen nevet adnál az Emmaróza mellé? :)

Figyelt kérdés
Kérem csak olyan írjon, aki név ötlettel tud szolgálni. A minek neki 2 név és társai nem ide valóak. Lesz két neve ez már fix. :) A kérdés az, hogy mi legyen. Nekem a Júlia tetszene mellé, de apuka leszavazta. Esetleg valami ötlet, szép dallamos névre mellé?

#név #baba #kislány #Emmaróza
2020. nov. 21. 14:46
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
36%

Emmaróza Mária - Tudom, rengetegen mondják, hogy a Mária “öreges”: de így együtt ez a három név szerintem nagyon szép.

Emmaróza Johanna

Emmaróza Bianka

Emmaróza Blanka

Emmaróza Lívia

Emmaróza Vivien

Emmaróza Diána

Emmaróza Dóra

Emmaróza Dorina

Emmaróza Dorottya

2020. nov. 21. 16:45
 22/45 anonim ***** válasza:
86%
Emmaróza Hannaróza. Ha lúd, legyen kövér!
2020. nov. 21. 16:49
 23/45 anonim ***** válasza:
42%
Emmaróza Liliána
2020. nov. 21. 16:53
 24/45 anonim ***** válasza:
78%
Az Emmaróza már alapból 2 névből tevődött össze, ne haragudj de ehhez már nem illik második név.
2020. nov. 21. 17:01
 25/45 anonim ***** válasza:
63%
18-al egyetértek. Ezt nem bántásból írom, de az iskolában biztosan akadni fognak olyanok akik csúfolni fogják a lányotokat a neve miatt. Lehet hogy nektek most tetszik ez a név, de nagy rá az esély, hogy a lányotok utáni fogja. Ráadásul nagyon hosszú. Tényleg jobb lenne ha szimplán Emma Róza lenne a neve.
2020. nov. 21. 17:02
 26/45 anonim ***** válasza:
41%

Én egy rövid, lágyabb hangzású nevet adnék mellé.

Pl. Emmaróza Lilla

Emmaróza Bella

Emmaróza Holda

2020. nov. 21. 17:04
 27/45 anonim ***** válasza:
75%
Ez nem rosszindulatúság, hanem amilyen nevet adni készülsz szerencsétlen gyereknek, az egyszerűen gáz és nevetséges. Inkább gondolkozz el ezen. Már eleve az Emmaróza elég erőltetett, olyan, mintha 2 random nevet kihúztál volna egy kalapból és összeraktad volna, minek emellé még egy név? Te az XY Emmaróza Júliát nem érzed túlzásnak? Egy gyerek felelősséggel jár, adjunk már neki normális nevet..
2020. nov. 21. 17:07
 28/45 anonim ***** válasza:
75%
Nekem 2 rovid nevem van de nagyon utálom most hogy férjhez mentem felvettem a férjem nevét is igy 4 nevem van. Nagyon rossz meg is mondtama szüleimnek hogy minek adtak 2 nevet. Gyerekkorba még elmegy de felnőttkorba szerintem egy átok a hosszú név
2020. nov. 21. 17:08
 29/45 anonim ***** válasza:
83%
Valaki magyarazza mar el h minek ennyi nev?🤣🤣🤣
2020. nov. 21. 17:24
 30/45 anonim ***** válasza:
80%

Emmaróza Laura

Emmaróza Emeríta

Emmaróza Melissza

Emmaróza Boníta

2020. nov. 21. 18:48
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!