A problémám az, hogy a 11 hós Fiamat alig tudom tisztába tenni, mert hisztizik, elforog és rugdos (rugdosni máskor is szokott). Próbálom lekötni a figyelmét, de nem mindig sikerül. Mit lehet ilyenkor tenni? Bőv. Lent.
Én hónapokig szenvedtem a lányommal. Nek iazzal van baja, ha egy másodpercre is korlátozom és feküdnie kell. Odáig jutottunk, hogy a nap egyik legtortúrásabb megmozdulása lett a pelenkázás. Volt, hogy rá is csaptam a popójára, de persze csak a feszültségemet próbáltam levezetni hatása nem volt nála... Uyanúgy kacagott és csúszott ki a kezeim közül. Ráaásul elkezdett nőni a pocakom a másodikkal, na mondom nem fogsz te engem rúgdosni.
Azóta BO-GI PELL [link] BUGYIPELENKÁT használunk, amibe csak bele kell lépni, felhúzom mint egy bugyit és rohanhat tovább.
Azóta nincs gond :-))))
Nálunk is a bugyipelenka a megoldás.
Sajna én hónapokig küzdöttem, és veszekedtem egy évesemmel, mire kitaláltam a bugyipelenkát...
Mi sima Liberot használunk.
Szia!
Kb nekünk is ilyen korú volt a kisfiam mikortól ugyanilyen borzalom volt a pelenkázása.Azóta bugyipelust használunk, és semmi gond nincs a pelenkázással.
Én felkötöttem a csillárra egy kiscsibét.Ha pelenkázom, mindig dumálok neki (nem a csibének, a babámnak:):
Hol a pici csibe?Mit mondasz a csibikének?Meg hasonlók.
Ha nem érdekli éppen, akkor mondom neki, hogy mutassa meg hol van az óra, a hapci virág, stb.
Köszi a válaszokat.
De a rugdosásra -amit nem csak pelenkázásnál csinálja- mi lehet a megoldás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!