Baj ha a babám mindig ülni és állni szeretne?
Figyelt kérdés
5 és fél hós a lányom és ha megfogom a kis kezeit egyből húzza fel magát ülő helyzetbe, pár másodperc múlva meg álló helyzetbe. Nagyon szeret állni meg ülve nézelődni, de egyedül még nem megy neki egyik sem. Lesz ettől baja? Ne engedjem? Ha felveszem és én ülök egyből kirúgja magát a lábamon és áll.2010. aug. 10. 20:02
1/2 anonim válasza:
enyem is ezt csinalja,6honapos,ruhamba kapaszkodve magatol felall.
2/2 anonim válasza:
Gondolom, ha felhúzza amgát ülésbe, állásba, nem engeded, hogy az egész testsúlyával maga tartsa magát, kicsit fogod a hóna alatt... Ha nem terhelődik közben a gerince, lábai, akkor nem gond, hogy "felül", kirúgja magát. Ennyi idősen minden baba próbálgatja ezeket a mozgásokat. Hiszen ebből lesz később az ülés, állás. Csak te ne állítsd, ültesd! Egyébként az én kislányom 5 hónaposan rájött, hogy ha a pihenőszék tálcájába beleakasztja a lábait, fel tud ülni... persze, hosszú ideig nem engedtem, visszafektettem, de ő akkor is felült.. akkor tettem el a pihenőszéket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!