2 hetes babám állandóan erőlködik, mintha kakálni szeretne. Mi ennek az oka?
Figyelt kérdés
Mit tehetek ellene?Nem káros ez neki?2010. okt. 12. 10:33
3/7 A kérdező kommentje:
Tegnap olyan hasmenős jellegű volt,ma még csak alig volt neki.Mint amit egy WC papírra kitörölnék neki.Egy ideje viszont nem kellett pelusozni...Ha most nem úgy székel,mint eddig akkor???
2010. okt. 12. 15:03
4/7 A kérdező kommentje:
Szoptatós tea okozhatja?Már szerintem hasmenése van.
2010. okt. 14. 10:02
5/7 anonim válasza:
Szia mi 3 hetesek vagyunk,es az en picim is csinalja,es a szeklete is higabb a szeklete mert szopik,es erolkodik is es olyankor gorcse van?Kerdezd meg szerintem a dokit.
6/7 anonim válasza:
Hasfájós.Dokival irathatsz rá fel valamit,ami enyhíti a hasfájást.Nálunk 2 hónapos korig tartott.
7/7 anonim válasza:
Az én kislányom is így volt.Nekem a védőnő ajánlotta az infacolt.Minden evés előtt kellett adnom neki.3 hónapos korára elmúlt neki.De mindenképpen kérd ki védőnőd tanácsát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!