Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Állandóan erőlködik a babám....

Állandóan erőlködik a babám. Szinte annyira hogy sokszor sírva is fakad. Miért van ez? 1 hónapos

Figyelt kérdés
2010. okt. 20. 10:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem fáj a pocakja, próbálja kipréselni a pukit. az enyémnél legalábbis ez volt a helyzet. ha meg sír is akkor főleg. adj neki valami görcsoldót,infacol és társai.
2010. okt. 20. 11:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Fáj a hasa. Próbáldmeg tornáztatni, átvasalt pelust tenni a pocakjára, illetve nekünk az Espumisan csepp nagyon bevált. Sokan a szélcsőre esküsznek, mások a Gripe Watert szeretik. Ki kell próbálni, hogy a Te babádnak mi a legjobb!
2010. okt. 20. 11:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű,hogy fáj a hasa.Nálunk is ugyanez a helyzet.Mecsek teát veszek ma neki,azt mondják az "jó rá".
2010. okt. 20. 11:32
 4/7 A kérdező kommentje:
éjjel is mindig arra ébredek hogy erőlködik teljes erőböl. Nehezen jön a puki neki. Minden etetés előtt adjak neki a cseppekből?
2010. okt. 20. 12:25
 5/7 anonim ***** válasza:

espumisanrol én nem nyilatkozom, nekünk nem jött be.inkább az infacol és a gyógyszertári.infacol tuti mehet minden etetés előtt, azt nem lehet túladagolni.én sokat adtam neki.gripe water is jó lehet.

enyém is csinálta éjjel is és teljesen kikészített. kitartást!

2010. okt. 20. 12:42
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. ez a gripe water nevezetű ez milyen kiszerelésben kapható és hol? és hogyan kell adagolni?
2010. okt. 21. 11:49
 7/7 anonim ***** válasza:
gripe water dm-ben kapható. közel kétezer forint egy üveggel. 150 ml-es, naponta 6x5ml-t lehet adni belőle. egyébként rajta van az adagolás!jobbulást!
2010. okt. 21. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!