Hany gyereked van, es mennyit terveztel alapbol?Fiuk, lanyok?Mennyi idosek?
Kor/nem is johet, ha szeretned a parod korat is leirhatod.
En mindjart 26 vagyok, lany, es lassan 1 eves a lanyom, egy kistesot mindenkepp szeretnek neki, de max 3 gyerekem lesz.
3-at szerettem volna és elvileg annyi is lesz (lekopogom, remélem marad). Sajnos a rossz választásaim miatt több házasságból.
Két kislányom van (6 és 10 évesek), és most 6 hetes vagyok a picivel :)
Én 32 éves vagyok, párom 53,úgyhogy valószínűleg nem lesz több, bár tőle vállalnék még 1-et :)
Én 4-et szerettem volna. A férjem 3-at, így kiegyeztünk 3-ban, de 4 lett végül:D
A legkisebbek ikrek lettek.
Mind a 4-en lányok. 6 és 4 és fél éves a két nagyobb. A kicsik 11 hónaposak.
Én 32 vagyok, a férjem 34.
1 gyerekem van, kislány
1-et akartam, több nem lesz.
Most 2 éves.
Párom akarna még, de tőlem biztos nem lesz neki..
Én 27 ő 36.
20 Tok joo. Szep nagy csalad lehettek.😊
22 Az miatt sose erezd magad rosszul, hogy tobb hazassagbol vannak a gyerekeid! Igy jott ki, ki mertel lepni a rossz kapcsolat(ok)bol, ujra tudtal bizni, a gyerekeid nem dobtad el, veled vannak, gondolom tisztessegesen neveled oket, ez teljesen rendben van. Boldog babavarast, es konnyu szulest kivanok!❤️
24 Milyen ikrekkel? Sokkal nehezebb, mint egy babaval? Hogy birjatok?
25 Nalatok akkor hanar erkeztek sokan.😊
27 Hogy hogy nem szeretnel tobb gyereket?
Mindenkinek koszonom a valaszat, nem tudom tok jo valaszokat ki miert pontozgat le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!