Csak nekem ilyen rossz a méretezés?
Lányom 66cm. A 62es vagy 3-6 hós ruhák kicsik. 68-ast találtam csak és 6-9hóst de azok meg hatalmasak mint egy lelenc madárijesztő :(
62és68 között nincs méretezés? Csak turiban tudunk vásárolni így nem tudom hogy csak ott nincs vagy nem is létezik. Végre eltudtam menni vásárolni és minden hatalmas, el vagyok keseredve :(
én az elején úgy csináltam hogy vittem magammal váltóruhát és azt mértem össze a vásárolt ruhákkal mert igenis van hogy pl. bele van irva hogy 0-3 hós és még jó vagy veszel egy olyat hogy az van beleirva hogy 3 évesnek és passzol ...
ezt ajánlom csak amikor bemész a turiba szólj hogy igy teszel nehogy beszóljanak amikor a táskában keresed a hozott ruhát.
a nadrág nálunk is a bünös mert azok piszok hosszúak a felsők meg jók...
ajánlom neked is ezt a módszert mert sajnos csak ennyi rákfenéje van a turis ruháknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!