Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A férjem arab, van egy kislány...

A férjem arab, van egy kislányunk. Kiköltöznétek a helyemben egy arab országba?

Figyelt kérdés
Ő szorgalmazza,mert ott jobbak az anyagi lehetőségek.Ugyanakkor féltem magam,és legfőképpen a kislányomat.
2010. aug. 9. 22:46
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
51%
Meg te is, mert ki vagy te hogy feldulj egy csaladot, csak mert masok a szokasok! Na de mindegy, nem akarok en senkit megteriteni, kedves kerdezonek ott a lehetoseg ugy is felvenni velem a kapcsolatot a tobbi tv-ben muszlimot lato meg csamcsogjon ahogy akar.
2010. aug. 13. 21:35
 52/54 anonim ***** válasza:
100%
Jól van, írj csak amit akarsz, azért jó lenne ha visszaolvasnál egy picit, mert volt olyan, aki saját tapasztalatot írt le, de ha vmelyik betűt nem ismered, akkor szólj....
2010. aug. 13. 21:42
 53/54 anonim ***** válasza:
100%
azért nem kell egymásnak esni,ez is egy másik vélemény.a kérdező tanácsot kért,és 50 "ne menj" válasz után,jön egy nyugodtan menj,az is egy válasz.Ha a válaszadó jó dolgokat élt meg ott akkor nem is mondhat mást.viszont kedves válaszadó,szerintem is te vagy a kivétel,bár 1 év kint élés még nem bizonyít semmit.Ha nem ugy mentél ki,hogy kint is maradsz,csak 1 év múlva hazajöttök,akkor más.lehet más a párod családja is,viszont azért te se lehetsz szűk látókörű,te is tudod,hogy amitől féltjük a kérdezőt az nagyon is valós veszély.és ha 1 % esélye van annak hogy bekövetkezik,én nem kockáztatnék.
2010. aug. 14. 07:57
 54/54 anonim ***** válasza:
42%

7:57 Igazad van. Van ra esely. Amire en szerettem volna felhivni a figyelmet az az, hogy a 99% ugy beszel itt az arabokrol, hogy meg eleteben nem is talalkozott eggyel sem. Rossz pelda minden hol van, sajnos :S De altalanositani rasszizmus. Az eremnek ket oldala van. Kivanom a nagyszaju arrogans szemelyeknek eljek meg ezt a fajta eloiteletet egyszer, hat garantalom, legkozelebb meggondoljak, hogy ok itelkezzenek e emberek felett.

Ahhoz nem kell arabnak lenni, hogy valaki rosszul banjon a csaladjaval. Az a baj, hogy azok a magyar nok, akik otthon osszekotik az eletuket egy arabbal, nem tudjak, hogy annak otthon mar van egy csaladja (feleseg stb), hat ennek nem art azert utanna jarni, ha mar egyszer valakihez hozzamegyek, akkor elotte talalkozom a csaladjaval. En ezt feltetelezem(felteteleztem) a kerdezorol is. Igaz en nem ismerem sem a ferjet, sem a csaladjat, de neki illene, hamar egyszer a felesege.

Visszaolvastam par kommentet, ha erdekes, teljesen a media altal kozvetitett kep jon le, nem is tudom miert vagyok meglepve, en magam is ebben dolgozok, pont az emberek manipulalasa a cel, csak annyit, hogy, aki a nok megcsonkitasarol irt (semmi szemelyes inzultalas), de olvasson utanna hol tortenik ilyesmi, majd meglatja, hogy Afrikaban a nomad torzseknel es eldugottam, a modernizaciobol kimaradt helyeken esetleg. Feleseg gyilkossagok is vannak, ez meg Afganisztan es hasonlo "biztonsagos" helyek.

Az araboktol, muszlimoktol nem kell felni, meg utalni oket. Ez egy gazdag kultura, nyilvan teljesen mas, mint amit mi itthon megszoktunk, de csak gondoljatok bele, anno nagymamaink is hordtak fejkendot, mert illetlenseg volt kimenni nelkule az utcara. Nagyon sok muszlim orszagban mar a nok nem hordanak semmit. Es annak is megvan a jo oldala, hogy nem kell elkurvulni ahhoz, hogy felszedjel valakit a diszkoban, hogy utanna imadkozhass, hogy kitartson melletted, vagy elhagyjon egy felpumplat mellu muribiert. Ez egy szelsoseges pelda, mint ahogy az is, hogy Mehmet Karcsikat elrabolt az apja. Elofordul, de nem szabad altalanositani.

Kedves kerdezo, ha felmerult benned a nem koltozes gondolata, akkor ne menj, mert ha ketelkedsz, felsz, az mar nem jo. Bennem sosem volt kerdes, mindig is tudtam, hogy menni akarok, nem is birtam volna maradni. Kovettem a szivem 3 eve (ebbol 1 evet eltunk a csaladjaval), azota sem bantam meg, es egyedul azt sajnalom, hogy a magyar csaladom nem tudom (tudtam meg) magam utan hozni.

En nem varom, hogy most mindenki el kezdi majd szeretni az arabokat, nem is kell. De engem se probalon olyas valaki alpari modon meggyozni a maga igazarol, akinek semmilyen tapasztalata nincs.

2010. aug. 14. 12:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!