A férjem arab, van egy kislányunk. Kiköltöznétek a helyemben egy arab országba?
Figyelt kérdés
Ő szorgalmazza,mert ott jobbak az anyagi lehetőségek.Ugyanakkor féltem magam,és legfőképpen a kislányomat.2010. aug. 9. 22:46
11/54 anonim válasza:
Kedves utolsó: Mahmudi, Betty - Hoffer, William
Vagy nézd meg a A lányom nélkül soha (Not Without My Daughter, amerikai filmdráma, 1991) című filmet!
Én biztosan nem mennék egy ilyen országba!
12/54 anonim válasza:
ne menj,az elsőnek tökéletesen igaza van
13/54 A kérdező kommentje:
Olvastam a könyvet.Én ne olvastam volna..Szeretem az arab világot,hisz ezért (is) mentem hozzá a férjemhez.Szíriába költöznénk,ott él a családja.Eddig csak a dolgok szépségeit láttam,árnyoldalait soha..nem lennék oda túlzottan a fátyoltól ,meg egyéb "leplektől",de azt mondja nem kell hordanom,sem nekem sem a kislányomnak sem majd.Köszönöm válaszaitokat!
2010. aug. 9. 23:35
14/54 anonim válasza:
Most azt mondja, hogy nem kell (a filmben is azt mondta a férj) Mindig azt mondják, de ott meg fog változni miden. A család nyomásásra teljesen átalakulhat és te nem fogsz rá ismerni. Ők nagyon mások mint mi, nem mondom, hogy rosszak de nem mernék kockáztatni.
Mi lesz ha a gyereked nélkül kell haza jönnöd? Ha egyáltalán haza tudsz jönni!
Légy óvatos ez nem játék!
15/54 anonim válasza:
igaza van az utolsónak.Elhiszem hogy szereted a párod és hiszel neki,de az a közeg teljesen más,ha ott élnétek rá is hatással lennének az ott élők véleményei és megváltozhat az ő hozzá állása is.kislánnyal meg pláne nem mennék ki.igaz hogy jobb az anyagi háttér,de lehet évek múlva iszonyú árat fizetsz érte.most ne a szíveddel gondolkodj hanem az eszeddel.és kívülállóként gondold át hová mennétek.
16/54 anonim válasza:
Arab országba soha! Máshová igen!
18/54 anonim válasza:
William Hoffer- Betty Mahmudi: A lányom nélkül soha
Meg van még egy hasonló könyv amit én olvastam és tanulságos lehet neked:
Sarra Harris - Barbara Mosallai Bell: Hercegasszony voltam Teheránban
19/54 anonim válasza:
Igazuk van az előző válaszolóknak. TE KIMEHETSZ, de a lányod élertét nincs jogod tönkretenni!!. Őt hagyd itthon, akár a szüleidre. Mire észbekapsz, még meg is csonkítják. Náluk az egy természetes dolog. Nézd meg naponta ötször A lányom nélkül soha c. filmet, hátha eljut a mondanivalója av tudatodig. Az egyik ismerősömnek arab férje van, medg 2 fiúk, és a férj nem akart hazamenni, mert féltette a feleségét, azt mondta, az ottani szokások elllen nem tud mit tenni. Ha elviszed a lányod, élj azzal a tudattal, mindennek te vagy az oka, mert nem hallgattál a jó szóra. De ha szándékosan tönkre akarod tenni a lányod, vess magadra. A szüleid, barátaid nem próbálnak semmit tenni a kicsi érdekében?
20/54 anonim válasza:
És itt nem azért ellenzi mindenki mert kint fátyolt kéne hordanod. Az a legkevesebb. Ott ennél sokkal komolyabb dolgok várnának rád... Az egy más világ. Gyakorlatilag ha kimennél elveszítenéd a szabadságodat te is és a lányod is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!