Vállalnátok babát az alábbi feltételekkel,helyzetben?
A nő 30éves egészséges, gyermektelen. A pasi viszont 50-es.
Anyagilag nem milliomosok,ház adott , két auto, mindkettőjüknek munkahely. De ha gyerek születik a csaj Munahelye ugrik, mert pici gyerek mellett lehetetlen műszakozni. Nagyszülők a nő részéről még dolgoznak, férfi részéről már nem élnek.
Nézd nekem legjobb barátnőm egy nála 12.évvel idősebb palival került össze. Hozzá öregedett.. 10 éves a fiúk, a kapcsolatuk minden csak nem jó.
Másik barátnőm 35 a pali 55, 6 éves lassan a lányuk. A pali éjjel nappal dolgozik vendéglátásban, hogy eltartsa a családot, az elmúlt pár évben iszonyatosan megrogyott mindenhogy. Ez a 3.családja amúgy, az előzőből már nagykorúak a gyerekei és most született unokája.
Barátnőm szeretne még egy gyermeket, de hova mire ilyen idős pasi mellett? A pasi is örül ha luk van a fenekén..
Ha minden klappolna nem lennének kétségeid, de Te is tudod, hogy párodnak már nagyon nem ideális ennyi idősen gyereket vállalni.
Akkor mondjak le róla csak mert a velem korosztályban csupa komolytalan anyu kedvence volt ? Hiába dolgozok, dolgoztam ha a másik fél a keresetet inkább ps játékokra dobta ki.
45 De akkor csak tudnak valamit az idősebbek ha több barátnőd is ilyen kapcsolatban él.
Oh igen
Az elsőnek nincs hova mennie. A pasi nem 1x megverte már. Jaj de jó..
A másik meg fél lábbal a szívroham küszöbén, 55 éves létére mint egy 70 éves nyugger.. Házasélet havi 1.jobb esetben.. Jaj de jó ismét..
Kívülállóként lehet így látszik aztán kitudja mi a valóság. Mert a második akit írsz mégsem lép le..
Nálunk is sokan azt mondták,hogy a pénzért ...nos nem igazán, vagy 30 ezerrel keres többet mint én.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!