Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vállalnátok babát az alábbi...

Vállalnátok babát az alábbi feltételekkel,helyzetben?

Figyelt kérdés

A nő 30éves egészséges, gyermektelen. A pasi viszont 50-es.

Anyagilag nem milliomosok,ház adott , két auto, mindkettőjüknek munkahely. De ha gyerek születik a csaj Munahelye ugrik, mert pici gyerek mellett lehetetlen műszakozni. Nagyszülők a nő részéről még dolgoznak, férfi részéről már nem élnek.

2020. okt. 31. 09:50
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 A kérdező kommentje:

29 Durvan általánosítasz, sok 24-25 éves meg annyit ivott egyetem alatt csoda ha még van mája. És nem söpredékek hanem sok olyan aki mérnök szakon végzett. Vagy volt aki ilEn olyan drogokat használt.

Nah ez ami pusztítja a szervezetet nem az ha ő 50 éves de az alkoholt utálja!

2020. okt. 31. 12:49
 32/66 anonim ***** válasza:
83%
Ha ez egy alapjaiban nagyon stabil kapcsolat mindkét fél részéről és nincs a férfinak meglevő, vagy öröklött betegsége, én vállalnám.
2020. okt. 31. 12:59
 33/66 anonim ***** válasza:
57%
Kérdező, minket nem kell meggyőznöd. Engem az sem érdekel, ha egy 80 évestől lesz gyereked, de valamiért nyilván kiírtad a kérdést. Valamiért bizonytalan vagy.
2020. okt. 31. 13:02
 34/66 anonim ***** válasza:
49%

Ki beszél itt alkoholról drogról? Senki.

Ez pusztán tény, hogy a lakosság több mint a fele egészségtelenül él, étkezik. Ki azért mert tojik bele,ki azért mert nem engedheti meg magának.

Pont ez a generáció és szüleink generációja az akik rengeteget dolgoztak, akik igencsak "elvannak használódva". Az aki nyílván nem kemény fizikai munkát végez/végzett világéletében az ennyi idősen jobb formában van plána ha oda is figyel magára.

2020. okt. 31. 13:14
 35/66 anonim ***** válasza:
69%

Apukám 52 volt mikor születtem. Idén ünnepeltük a 90. szülinapját. Előző év decemberig dolgozott.

Te még épp időben vagy korban. Ha akartok akkor most kéne. Munkát majd találsz másikat.

2020. okt. 31. 13:34
 36/66 anonim ***** válasza:
44%
Én ismerek ilyen párt, a nő 34 évesen szült, apuka 52, ez a második házassága, felnőtt gyerekei is vannak. Az igazat megvallva szerintem náluk fel se merült, hogy ne legyen gyerek, mivel a nőnek még nem volt, nyilván akart ő is, az öregebb pasinak ezt kötelező bevállalni, ha új, fiatal feleséget akar. Nem értem te miért gondolkodsz ezen egyáltalán? Ha a párod nem akar gyereket, abba is belemennél?
2020. okt. 31. 14:18
 37/66 A kérdező kommentje:
36 Ha nem akarna elfogadnám. Nem vagyok véranyatípus, de persze szeretnék.
2020. okt. 31. 14:21
 38/66 anonim ***** válasza:
79%
Akkor meg hajrá! Nem annyira öreg az 50 szerintem.
2020. okt. 31. 15:12
 39/66 anonim ***** válasza:
38%
23 éves voltam, mikor a fiunk született, a férjem akkor volt 27. Tervezett baba volt házasságkötés után. Nem volt saját házunk, saját autónk, de el tudtuk babával együtt is tartani magunkat. Aztán az évek során lett saját házunk, saját autónk, jó életünk van. De soha egy percig nem kételkedtem, nem voltam kétségek közt, nem írtam ide ki kérdést arról, hogy vállaljak-e gyereket. Ha te nem tudod eldönteni, ha kétségeid vannak, akkor miért is akarsz gyereket szülni a jóval idősebb párodnak? Pontosan azért vagy kétségek között, mert valahol tudod, hogy ez nem egy szokványos kor a gyerekvállalásra és bizony ennek lehetnek jó nagy hátrányai. Gyereket meg inkább akkor vállaljon az ember, ha nincsenek kétségei. Bár ez az én véleményem. Pedig kétségeim huszonévesen nekem is lehettek volna. De nem voltak. Mert maximálisan biztos voltam magamban, a férjemnek és jövőnkben.
2020. okt. 31. 15:38
 40/66 A kérdező kommentje:
39 Nem vagyunk egyformák,nekem 20on évesen saját tulajdon nélkül anyuéknal nem lett volna kedvem , még a jelenlegi párommal sem hiába szeretem őt. De mindekinek más a helyzete nektek bejött úgy másnak meg máshogy.
2020. okt. 31. 15:44
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!