Milyen gyümölcsöket fagyasztotok le majd télére?
Figyelt kérdés
12 hónapos a kislányom raktam a fagyóba meggyet és barackot. Mit lehet még?2010. aug. 9. 17:37
2/7 anonim válasza:
Szilva. Esetleg tökfélékre gondoltál? Patiszon, tök, cukkini....
3/7 A kérdező kommentje:
A szilva eszembe sem jutott, a tökféle sem rossz ötlet mert szereti a tököt. Apró magvasat málnát, ribizlit még nem mertem,mert allergizál úgy tudom.
Köszönöm a válaszokat, minden jót:)
2010. aug. 9. 17:52
4/7 anonim válasza:
igen most még allergizál de februárban tölti a 18 hót akkor ár eheti és akkor még nem lehet kapni pl. málnát bogyós gyümit.
tehát igy gondoltam a fagyasztást jó előre.
én cserkót is fagyasztottam mert kompótnak jó de befőzni nem szoktam.
5/7 anonim válasza:
Mi az a cserkó?:O
Barack,Szilva,Meggy és ennyi:))
Ezen kívül cukkini,patiszon, de mg gyűjtögetek :)))
6/7 anonim válasza:
Én még körtét fagyasztottam ezeken kívül, most meg akarok próbálkozni a sárgadinnyével és a szőlővel is.
A tököt (főző- és sütőtököt is), patisszont és cukkinit én reszelve fagyasztottam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!