Mi a véleményetek ezekről a nevekről? Magdolna, Margit, Gizella? Ha ezt a nevet adná valaki a gyerekének, nem félő , hogy fogják csúfolni miatta? Az én véleményem szerint ezek öreges nevek és a gyerekek szeretnek csúfolódni oviba iskolába sajnos...
Gizella nekem tetszik.Adnám is. Zella,Ella becézéssel.
A Magdolna,Margit nem tetszik,de nem emiatt fognak valakit csúfolni.
A Margitról sok a negatív tapasztalatom, volt alsóban egy olyan nevű igazgató helyettes, aki az a tipikus utálatos vén szatyor volt. Ettől eltekintve inkább ez, mint egy Zita, Dzsesszika, stb.
Magdolnának jó a hangzása, de sajnos van egy olyan beidegződésem, hogy a FB idiótákból Magdi a jósnő jut róla mindig eszembe.
Gizella kicsit régi, de ha Ellának becézik, akkor kifejezetten előnyös is lehet.
Utolsó, mi a baj a Zitáva? Engem így hívnak, szóval tényleg érdekel az őszinte kritika. Pláne nem szokták egy kategóriába rakni a Dzsesszikával, mert teljesen magyar eredetű név.
(Bocsi az offért, a kérdésre már korábban válaszoltam, nekem tetszenek ezek a régebbi nevek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!