Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az anyak miert nagyzolnak a...

Az anyak miert nagyzolnak a gyerekeikkel facebookon?

Figyelt kérdés

Egyik ismerosom kiirta ‘felult a fiam.’ A baba 3 honapos se volt. Ra kb 2 honapra a baba ulos kepenel tartottak a hatat.

Vagy most nagyon megy ez a gyerek szepsegverseny, sok baba meg ‘meg se szuletett’ de mar beneveztek. (1hetes,7 hetes), tudom mindenkinek a sajatja a legszebb, de nekem eszembe nem jutna felrakni a lanyom pl, pedig o tenyleg kis kulonleges felver, nagy fekete gondor hajjal.

Vagy van olyan, aki naponta megoszt kepeket a babajarol, van hogy full meszteleneket...☹️

A masik mikor megallitanak az utcan, hogy jajj de aranyos baba, aztan raterelodnek a kerdesek arra, hogy mit eszik, megy e mar stb, es szinte kivetel nelkul, mikor en mondom pl, hogy nem meg nem megy segitseg nelkul, nem en meg ezt meg azt nem adok neki, akkor mindig a jajj az en gyerekem ilyenkor mar ment, marhaporkoltet evett stb stb.

Szoval csak az erdekel miert kell tulozni orokke.

2020. okt. 28. 16:35
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
80%
Mert azt hiszik érdekel bárkit is
2020. okt. 29. 00:11
 22/27 anonim ***** válasza:
50%

"Nyilvan overallt nem lehet ilyenkor osszel pl, akkor?"

Még nyárra való "overál" is létezik, nemhogy őszi... 😂

Még egy járó picinek is sokkal praktikusabb pl: egy softshell overál az őszi taknyos időjárásra, mert ha abban van nem kell rögtön haza rongyolni, ha leült a nedves homokba/hintára vagy le mert csúszni a harmatos csúszdán. ;)

Flitter? Angliai cikk, egy 4 hónapos még hozzá se táplált baba halálát is az okozta.

2020. okt. 29. 05:29
 23/27 anonim ***** válasza:
21%
21, a kérdezőt is érdekli, különben nem csámcsogna rajta. Öngól neki
2020. okt. 29. 05:30
 24/27 anonim ***** válasza:
86%

Mert a gyerekeiken keresztül akarnak érvényesülni.

Én például attól vagyok rosszul, amikor megszületett a gyerek és kiteszi Facebokkra: 2020. 10.29.-én felmondtam eddigi albérletemet, mert szűkös volt a hely, stb, stb, hát hányni tudnék.

2020. okt. 29. 06:11
 25/27 anonim ***** válasza:
0%
Nem a kabat a gond,hanem az ujjatlan pufidzseki. Mikor dzseki kell,nem hagynam ujjatlanul a gyereket osszel. Foleg picurt nem.
2020. okt. 29. 08:01
 26/27 anonim ***** válasza:
50%
24: meg nem is mindenkit érdekel az infó. Csak a szülők annyira boldogok, hogy azt hiszik, mindenki nekik örül.
2020. okt. 29. 09:11
 27/27 A kérdező kommentje:

22 Hol a cikk a baba halalarol? En nem talalom.

Egyebkent nyilvan ha meg is tortent, egy tragedia miatt meg nem fogjak betiltani a vilagon mindenhol. Egyebkent gondolom direkt okoskodni akarsz, hisz a csillamporrol volt szo, nem a flitterrol.

23 mi van?😂

24, 26 Tok igazatok van😅

2020. okt. 29. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!