Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az anyak miert nagyzolnak a...

Az anyak miert nagyzolnak a gyerekeikkel facebookon?

Figyelt kérdés

Egyik ismerosom kiirta ‘felult a fiam.’ A baba 3 honapos se volt. Ra kb 2 honapra a baba ulos kepenel tartottak a hatat.

Vagy most nagyon megy ez a gyerek szepsegverseny, sok baba meg ‘meg se szuletett’ de mar beneveztek. (1hetes,7 hetes), tudom mindenkinek a sajatja a legszebb, de nekem eszembe nem jutna felrakni a lanyom pl, pedig o tenyleg kis kulonleges felver, nagy fekete gondor hajjal.

Vagy van olyan, aki naponta megoszt kepeket a babajarol, van hogy full meszteleneket...☹️

A masik mikor megallitanak az utcan, hogy jajj de aranyos baba, aztan raterelodnek a kerdesek arra, hogy mit eszik, megy e mar stb, es szinte kivetel nelkul, mikor en mondom pl, hogy nem meg nem megy segitseg nelkul, nem en meg ezt meg azt nem adok neki, akkor mindig a jajj az en gyerekem ilyenkor mar ment, marhaporkoltet evett stb stb.

Szoval csak az erdekel miert kell tulozni orokke.

2020. okt. 28. 16:35
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

9 en is igy gondolom. Nekem a masik halalom amikor szajfenyt raknak a kisgyerekekre vagy babakra🤦‍♀️

10

Mi a baj a pufikabattal? Mit kene raadni huvosebb napokon?

Csillamos felsokkel szinten nem ertem mi baj 1, kb csak ilyenekkel van tele a plaza, 2 miert ne viselhetne egy kislany/kisbaba ilyet?

Tütünk nincs, bar azzal se ertem mi baj, illetve a FEKETE nok altal hordott ilyen olyan masnis vagy egyszinu fejpantunk nincs, de szerintem ha a babanak szep kis arca van nagyon edi. (Tudom minden baba szep, megis valamelyiknek jol all szerintem, kiemeli a kis arcat, valamelyiknrk nem.)

2020. okt. 28. 18:52
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Éppen ma panaszkodtam egy barátnőmnek, hogy egy anyukaismerős folyton küldi a babája fotóját, hogy szavazzak rá. Majd ha tetszik a fotó, esetleg szavazok. Bár az előző válaszolók elmondtak mindent, amit én is gondolok ezekről a facebookos babaszépségversenyekről, nem kell kifejtenem. Gusztustalan, na.
2020. okt. 28. 19:21
 13/27 anonim ***** válasza:
42%

En nem tudom. Annyian panaszkodnak erre, de nekem nincs ilyen ismerősöm. Sőt a legtöbben szökő évente egyszer ha megosztanak valami képet a gyerekről. Mi is csak néha posztolunk róla a férjemmel.

De gondolom büszkék a gyerekre és ennyi.

2020. okt. 28. 19:41
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Március végén, amikor a vírus miatt bezárt a bölcsi, csináltunk egy csoportot a Messengeren, hogy onnan értesültünk az újabb infókról. 14 szülő és a 2 nevelő. Két olyan anyuka volt, akik nem dolgoztak, hanem naccsaládosok voltak. Minden áldott, szájbavert nap küldtek fejenként legalább 40 képet a gyerekeikről, szigorúan egyesével. "Pistike nyolckor ébredt ma. Pistike almát reggelizett. Pistike a teraszon áll. Pistike szeret a fűben sétálni. Pistike ebédel. Pistike játszik." Egész álló nap pittyegett a telefonom, mert a két birka versenyzett unalmában, nekünk meg nézni kellett, mert közte voltak a fontos információk. Aznap, amikor utoljára kiléptünk a bölcsi kapuján, azonnal kiléptem és nem én voltam a leggyorsabb.😂
2020. okt. 28. 19:43
 15/27 anonim ***** válasza:
83%

Pufikabáttal meg úgy egyáltalán a kabáttal az, hogy egy 6 hónapos (valószínűleg) még ülni sem tudó gyereknek (mert az átlag 9-10 hónapos korára tud) abszolút nem praktikus. Felcsúszik, nem védi, csak dísz.

Csillámos, flitteres babának fulladásveszély.

Tütü vagy bármilyen szoknya, ruha járás, állás előtt megint a wtf kategória. Alkalomra elmegy, de hétköznapra feltűnési viszketegség, mert csak a szülőnek jó, a gyereknek nem kényelmes se kúszni, se mászni, folyton kint van a feneke (ezen a harisnya se szépít).

Ennyi. Nem az a válaszoló vagyok.

2020. okt. 28. 19:48
 16/27 anonim ***** válasza:
52%
6! Ha kicsit is megpróbálkoztál volna az értő olvasással, akkor láttad volna, hogy odaírtam, hogy tudom, hogy van ilyen diagnózis, csak az a hihetetlen, hogy ennyire gyakran. Tudod, akinek nem inge, de úgy látszik nálad betalált. És nem, a gyerekedet nem azért bántják, mert a többi gyereknek is van szülője, hanem mert a többi gyereknek is elfogy a türelme, amikor minden egyes nap cirkuszol ugyanaz a gyerek, míg a többi nem. És látod, egyből a többiben van a hiba, nem benned meg a sajátodban. Ettől függetlenül tartom, amit mondtam, hiszem hogy van ilyen, csak azt nem, hogy mindenhol, ahol cirkusz van, ott ebből csak ez lehet.
2020. okt. 28. 20:27
 17/27 A kérdező kommentje:

De ha a kabat nem jo, megis mit kene a gyerekre adni? Komolyan kerdezem. Nyilvan overallt nem lehet ilyenkor osszel pl, akkor? Nem kotekedni akarok, de egy meg csak fekudni tudo babanak, hogy turodne fel a kabatja? Illetve ha a baba csak fekudne, nem is latnatok mi van rajta. Ha pedig mar ul ugye, mert csak igy latod, akkor mi a kifogas?

Meg a szules elott amit adnak babakelengye listat, azok is szerepel, hogy legyen kabatja a babanak.😅

Flitter, csillam fulladasveszely? Ne mar... Nem koteledni akarok, de ennyi erovel etesd orokke pepes kajaval, hisz barmi barmikor a torkan akadhat...

Most a szoknyarol megint csak az jut eszembe, hogy ha a gyerek meg nem tud menni, nyilvan babakocsiba toljak, ott nem fog elmozdulni a szoknya.

2020. okt. 28. 20:39
 18/27 A kérdező kommentje:
Most komolyan, hallott barki mar olyan esetrol, hogy a ruhan talalhato CSILLAMPORTOL megfulladt barki is?😅
2020. okt. 28. 20:40
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező. Az overalbol van sima pluss kb melegítő anyagú meg sioveral vastagságú is. Kiválasztod az évszaknak megfelelőt. 😀 de amúgy kinek mi tetszik nekem nincs bajom a kabattal, bár tény, hogy nem praktikus fekvő gyereknek. Ennyi.
2020. okt. 28. 22:51
 20/27 A kérdező kommentje:

19

Elso babam van, aki tavaly telen szuletett, akkor volt ugye overallja, most kabatja van, de komolyan nem tudtam, hogy ennyi fele overall van😂 Nekem az overall az egyenlo volt a vastag teli, belelttel, nem tudtam, hogy van vekony anyagu is😂

2020. okt. 28. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!