Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kedves anyukák! Mit tegyek,...

Kedves anyukák! Mit tegyek, ha nagyon beteg lettem, de a kislányomat holnaptól teljesen egyedül kell rendezzem?

Figyelt kérdés
1,5 hete jöttünk haza, apának el kell utaznia holnap reggel. Én viszont olyan szinten náthás lettem, lázas (38.8) vagyok és tüsszögök, nem megy le egy falat étel sem a torkomon és alig tudok lábra állni. Sajnos 240 km-re élünk a szüleimtől, olyan barát pedig mivel nem beszélem a nyelvet (ausztria) nincs aki tudna segíteni
2020. okt. 28. 09:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
10, én úgy értelmezem, a kórházból mentek haza másfél hete... tehát újszülött.
2020. okt. 28. 11:27
 12/18 anonim ***** válasza:

Ha szoptatasz akkor szoptass minél többet. A tejjel kapja az immunanyagot amit a szervezeted termel és ha el is kapja, nem lesz olyan durva neki.

Ezen kívül kb ne csinálj semmit. Feküdj, pihenj, teázz. Egy ilyen kicsi mellett még megteheted

2020. okt. 28. 11:33
 13/18 anonim ***** válasza:

11!

Oh, ok.

Nincs hazi apolo vagy védőnő-szerű szolgálat nálatok? Külföldön elek én is, nalunk igenybe lehet iylet venni.

2020. okt. 28. 11:50
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Másfél hetes baba jó esetben elég sokat alszik még szerencsére, de azért lázasan legyengülve nem lesz könnyű. Ha nincs más segítséged Apuka nem tudja lemondani az utat, mégiscsak ujszülött babáról beszélünk meg a beteg feleségéről.
2020. okt. 28. 12:42
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha szoptatsz befeküdni együtt az ágyba. Kaját rendelni,babát eteted az ágyba,pelusozod szintén ágyon... minden mást meg felejts el,a takarítás megvár,férjed ha nem beteg majd elmosogat,indít egy mosást.
2020. okt. 28. 14:46
 16/18 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet veletek kérdező?
2020. okt. 29. 23:15
 17/18 A kérdező kommentje:
Szerencsére már jobban vagyok, kínlódva de végigcsináltuk ezt a pár napot.. férjem ma este jön haza. :) egy-két sírás volt mindkettőnk részéről
2020. okt. 31. 14:45
 18/18 anonim ***** válasza:
93%
Ez teljesen normális. Ügyesek vagytok!
2020. okt. 31. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!