Hogy szoktassam le a kislányomat arról, hogy cumisüveggel aludjon el?
Mennyi idős a kislány?
Én egyszerűen fogtam és eltettem,mondván elvitte a kutyánk.Kettő éves volt akkor,sokáig nem ivott utána tejet,mert mindig csak az üvegből és azon aludt el.Most már újra iszik tejet is kakaót is,most 2 éves 4 hónapos,pohárból vagy csőrösből.El is felejtette az üveget nagyon hamar talán még aznap kereste de utána már nem.Valamelyik nap fényképeket nézegetett és a cumisüvege volt a kezében a képen,azt hitte az öccséé,azt mondja-Benike üvegéből iszok-mondtam neki,hogy az az övé de csak nézett értetlenül és kuncogott rajta,már nem emlékezett rá,hogy neki ilyenje volt.
Szerintem kellene találnotok neki valamilyen alvós rongyit, vagy állatkát, vagy textilpelust, vagy bármit, amivel el tud aludni.
Nem ismerem ezt az italt, és nem is tudom, mennyi idős a babád, de nem hiszem, hogy a későbbiekben ebből ne lenne esetleg fogproblémátok. Én pl. amikor kijött a két első foga a kisfiamnak, teljesen leszoktattam a cukros löttyökről, teákról. Azóta csak vizet iszik, puha, szilikonos csőrösből. Kiszolgálja magát, éjjel is bekészítem az ágyába a vizet, és egyedül iszik belőle. Ezzel semmi baj nincs szerintem, de az azzal való elalvás tényleg fogproblémákhoz vezethet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!