Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy szoktassam le a kislányom...

Hogy szoktassam le a kislányomat arról, hogy cumisüveggel aludjon el?

Figyelt kérdés
Napi háromszor (délben, este, hajnalban) kap cumisüvegből Mildibé gyerekitalt. Most próbálom csökkenteni a mennyiséget (150 ml-nél járunk), de cumisüveg nélkül nem alszik el. Próbáltam pohárból is, de abból nem fogadta el. Amúgy napközben nem használunk cumisüveget, csak az elalváshoz kell...
2010. aug. 9. 12:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Mennyi idős a kislány?

Én egyszerűen fogtam és eltettem,mondván elvitte a kutyánk.Kettő éves volt akkor,sokáig nem ivott utána tejet,mert mindig csak az üvegből és azon aludt el.Most már újra iszik tejet is kakaót is,most 2 éves 4 hónapos,pohárból vagy csőrösből.El is felejtette az üveget nagyon hamar talán még aznap kereste de utána már nem.Valamelyik nap fényképeket nézegetett és a cumisüvege volt a kezében a képen,azt hitte az öccséé,azt mondja-Benike üvegéből iszok-mondtam neki,hogy az az övé de csak nézett értetlenül és kuncogott rajta,már nem emlékezett rá,hogy neki ilyenje volt.

2010. aug. 9. 12:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem kellene találnotok neki valamilyen alvós rongyit, vagy állatkát, vagy textilpelust, vagy bármit, amivel el tud aludni.

Nem ismerem ezt az italt, és nem is tudom, mennyi idős a babád, de nem hiszem, hogy a későbbiekben ebből ne lenne esetleg fogproblémátok. Én pl. amikor kijött a két első foga a kisfiamnak, teljesen leszoktattam a cukros löttyökről, teákról. Azóta csak vizet iszik, puha, szilikonos csőrösből. Kiszolgálja magát, éjjel is bekészítem az ágyába a vizet, és egyedül iszik belőle. Ezzel semmi baj nincs szerintem, de az azzal való elalvás tényleg fogproblémákhoz vezethet.

2010. aug. 9. 12:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! 1,5 éves és én is a fogai miatt szeretném, ha leszokna erről. Az a baj, hogy ha vizet teszek bele, akkor visszaadja és csak néz rám sírva...
2010. aug. 10. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!