Baj ha cumisüveggel alszik el 10 és fél hós babám?
Ha víz van benne és nem tea vagy más cukros lötty, akkor sztem nincs nagy különbség, mintha cumizna.
Esetleg ha nagyobb lesz, megbeszéled vele, hogy aludjon cumival, és ha éjjel szomjas lesz, szóljon, és ihat vizet (pohárból).
Lanyom 1 eves , o is mar reg iszakos:))
sok vizet megiszik es cumizik is melle elalvashoz, ejjel is 2 szer toltom fel az uveget
ez csak azert rossz mert ujra peluscsere van mint kicsi koraba
Az én kisfiam is cumisüveggel alszik el. Máshogy nem megy sajnos egy ideje. :( Eddig tápszer volt benne, most kezdem átszoktatni. A délutáni alvásnál most teát kap, aztán áttérünk a vízre. Eddig simán megy. Az esti meg marad a tápszer egyelőre. Legalábbis ez a terv.
Kb 2 hónapja jött a babámnál, hogy csak cumisüvegen hajlandó elaludni. De nem izgulok, mert nem az a ragaszkodó fajta. 5 hónaposan szépen befejezte a cumizást is, egyszer csak már kiköpte amikor odaadtam neki.
Remélem így fogunk leszokni erről az új őrületről is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!