Mire vélnéd, ha egy rokoni, unokatesód se jönne el a babád születése után meglátogatni, megnézni a babád?
Akkor azok a családok gázak, ahol ha születik egy baba, akkor meglátogatják, mert az a normális, ha kutyát se érdekli,hogy az rokonának gyereke született, nem számít, jelentéktelen semmiség, csak akkor jelennek meg, ha a markukat tartják vagy szívességért kuncsorognak?
Normáliséknél be se engedik a rokont, mert minek jön, ha kb semmi nem történt, ne érdekelje, ha érdekli, az beteges?
Ha nem érdeklődik, és nem megy el megnézni, akkor ha nem azt jelenti, hogy nem érdekli a rokona, leszarja, akkor mit jelent?
Ha tényleg senki nem jönne el megnézni a babát miután megszületett, betudnám annak, hogy kicsit sem érdekli őket. Ezen változtatni nem tudok, tehát nem görcsölnék rajta.
Nálam egyébként testvérem nem akart jönni, pedig köztünk jó a kapcsolat. Mindig azt mondja, hogy na most már tényleg be fog ugrani látogatóba, a gyerek meg lassan 9 hónapos lesz. Az elején furcsálltam, de már nem foglalkozok vele. Majd karácsonykor találkoznak, vagy akkor se.
Családja válogatja. Férjem családja nagyon összetartó, mikor megszületett a lányunk, a szüleink és az ő testvérei mind meglátogattak még a kórházban. A nagyszülei, az unokatestvérei, miután hazamentünk, 2-3 héten belül jelenttkeztek, hogy miben tudnak segíteni, mikor nem zavarnak, megnéznék a picit. Egy hónapon belül az egész rokonsága látta. Az én családom az első karácsonykor látta, és akkor is tojtak rá. Egyedül a szüleim érdeklődnek, velük találkozunk is, de az én uokatesóim, nagyszüleim már a csak akkor hívnak, ha kell nekik valami.
Hogy gáz-e, arra nem tudok mit mondani. Nyilván, nekem az tetszik jobban, azt keresem szívesebben, aki törődik a lányommal. Én ezzel úgy vagyok, hogy a gyereknek annál jobb, minél többen szeretik, így elküldeni nem fogok senkit. Férjem családja, és az én szüleim nagyon szeretik. A többiekkel meg nem foglalkozom. A lejmolást viszont kategorikusan elutasítom, ki nem állhatom, nyugodtan tartsanak szűkmarkú tetűnek, de nem pénzelek senkit, aki felnőtt, diplomás létére nem tud pénzt keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!