Mire vélnéd, ha egy rokoni, unokatesód se jönne el a babád születése után meglátogatni, megnézni a babád?
Miért kéne,hogy érdekeljen másokat az én gyerekem? Nem mások miatt, másoknak, mások figyelméért csináltam a gyereket,hanem "magamnak és a férjemnek".
Miért vannak itt megsértődve egyes anyukák, ha nem borul minden rokon és barát örömódázva millió ajándékkal eléjük?
Azért csináltatok a gyereket mert nektek van rá szükségetek, vagy hogy érdekesek legyetek? Na ugye!
"Személy szerint engem a hideg is kiráz mikor a kórházba vagy utána oda csörtet a család apraja nagyja gyereknézőbe. Minek?"
Mert új ember született bele a bandába. Akit ez nem érdekel annyira, hogy hónapokig oda se nézzen, azt nem érdekli igazán, hogy van, de még az anyja se, akinek ez nagy dolog az életében.
5#.
Ne haragudj de én magamnak/magunknak szültem a gyerekeimet. Nem vásári mutatványok, hogy mutogatni kell őket. Azt sem értem valaki miért akad ki mert más nem dobja hanyatt magát a gyerekétől, nem alél el, és nem a gyerek a fő téma..
Attól mert valaki nem csörtet oda pláne az első pár hétben nem egyenlő azzal, hogy nem érdekled.
🤷♀️ Nem vagyok fent egyik közösségi oldalon sem 🤣😉
Bocs de számomra nem az mutatja meg mennyire vagyok fontos valakinek, hogy eljön 1x és körbe ugrál.
Egyre több platformon habzanak a vérmamik, hogy őket hagyják X hónapig a pébe. Nem csoda, ha a rokonok hónapokig megkérdezni sem merik, mikor menjenek. Most jön a másik véglet, hogy megy a hiszti, miért nem jönnek a rokonok...
Hozzánk csak a nagyszülők jöttek, illetve a szintén várandós unokahugom és az egyik nagynéném, senki más. Őszintén szólva nem is hiányzott senki, mert kizárólag ezekkel a rokonokkal tartok szorosabb (napi-heti) kapcsolatot. Akivel húsvétkor vagy karácsonykor van egy üzenetváltás meg kétévente egy telefon, az nem fog tudni mit kezdeni velünk és fordítva.
Minket anyósom "hajtott ki" babalátogatóba a férjem egyik unokatesójáékhoz (évi 1x találkozás), az a félóra simán top10-es életem legkínosabb látogatásai között. Nulla közös téma volt a jól vagytok?, jól eszik?, alszik éjszaka? kötelező kérdések után.
Hívtad, hogy menjen megnézni?
Én sem mennék, ha nem hívnak. És nem is örülnék, ha hívatlanul jönnének a rokonok.
"Szia! Mikor jó Neked, hogy bemutassam az új családtagot?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!