Hogy lehet anyóst burkoltan felvilágositani, hogy egy 5 hónapos babával lehet játszani is, nemcsak cipelni?
Állandóan kiveszi az ágyból, nem beszélget vele, csak nézi, mosolyog rá, max annyit mond h szia, de szép vagy!
Falra mászok tőle.
HÁÁÁÁÁTTT!
Nagyon is át tudom élni a helyzetedet mert én UGYAN ÍGY voltam velük,aztán nekem úgy sikerült,hogy szó szerint állandóan vitatkoznom kellet velük,ugyhogy az első fél évben minden voltam csak jó nem,hogy ők nem foghatják a gyereket úton útfélen ezt mondták mindenkinek,de engem nem érdekeltek!
Sajnos hiába magyaráztam nekik azt,hogy nem szeretném ahhoz szoktatni,hogy ölben maradjon csak el mert én már a jövőre is gondolok,hogy egy 7-8 kg os gyereket az ember nem bír órákig cipelni+mellette a házimunkát is megcsinálni,meg amikor már cseperedett nem is tudtam sokáig fogni mert a szülésnél megfeküdte a bal oldalam és,ha tovább fogtam begörcsölt a derekam,de ők persze ezt sem értették meg,ugyhogy tényleg szó szerint állandóan fojt a vita emiatt,de a mai napig nem bántam meg az akkori döntésemet,most már 2 éves a kisfiam és nagyon szépen eljátszik egyedül és Hála az égnek amikor 1 éves körül volt sosem hisztizett,hogy ölben legyen inkább ő maga akart mászni,menni büszke voltam rá nagyon,főleg akkor amikor megszült a szomszédunk és ők annyira kézbe szoktatták a gyereküket,hogy tényleg nem tudtak vele babakocsival menni 300m-ert mert már bömbölt nekik,amikor kérdezte,hogy én hogyan csináltam,hogy nem lett ilyen az én gyerekem csak nevettem és azt mondtam neki,hogy már attól a naptól kezdve így neveltem amióta a kórházból hazajöttünk és nagyon nehéz út vezettet idáig,de megérte!
Úgyhogy fel a fejjel és én a saját tapasztalatom alapján mondom,hogy megéri emiatt akár napokon át is vitatkozni,mert tényleg amikor majd lesz 10 kg akkor mi lesz,ha állandóan ölben kel cipelni!
2éves kisfiú és 4 hónapos terhes anyuka
Egyszerűen mutasd meg neki hogy hogy szoktatok játszani.
Én is szoktam, "nézd mama, mit tudok én... "
"nézd mama így szoktunk mi játszani"
"nézd mama ezt imádja a lányom..."
stb
teljesen egyértelmü
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!