Amikor megszületett a babátok, kapott ajándékot a párotok szüleitől?
Nekem 3 hónapos a kisfiam.Amikor megszületett a párom apja nem vett neki semmit.Gondoltam biztos nem tudja mit vegyen,majd legközelebb.Következő talikor már 2.5 ónapos volt a babám,és megint nem kapott tőle semmit...:S
Az anyosomtól igen,az én szüleimtől is,ráadásul a dédiktől is,az apósomtól miért nem????
Amugy anyós + após nem élnek 1ütt elváltak ..
Tudom kicsit pihent kérdés de engem akkor is zavar.
Nincs anygi problémája ,sőőt...
mi lehet az oka?
Nekem az fontosabb hogy örüljön. nem kell minden ajándékozáshoz kötni....
Azért Ti is követelitek ám rendesen az ajándékot...
Igen, anyóstól kapott. SAJNOS! full műszálas ruhákat, meg minden hasznavehetetlen cuccot. Ment a kukába! Mikor mondtuk, hogy milyen popsitörlőt használunk, akkor direkt másmilyet vett.
A sógornőméktől semmit nem kapott! Holott mi az ő lányuknak mindig vettünk ajándékot, meglepetést.
2 kisfiunk van, és a fent említett személyek mindkettőnél így "vásároltak"...
Na én sem várom el senkitől, hogy a fiamnak vegyen valamit, meglepődöm, amikor a barátaim, családunk csak úgy vesz bébiételt, előkéket, kisruhákat, csörgőt, játékot, stb. Bár anno mikor kisgyerek volt a családban én is, ha megláttam valami aranyosat egyből rá gondoltam, hogy hogy örülne neki. Ha volt pénzem meg is vettem.
Az viszont már elég durva, hogy egyes nagyszülőknek 4 évig eszébe se jusson akármit venni a gyereknek, tényleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!