Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Amikor megszületett a babátok,...

Amikor megszületett a babátok, kapott ajándékot a párotok szüleitől?

Figyelt kérdés

Nekem 3 hónapos a kisfiam.Amikor megszületett a párom apja nem vett neki semmit.Gondoltam biztos nem tudja mit vegyen,majd legközelebb.Következő talikor már 2.5 ónapos volt a babám,és megint nem kapott tőle semmit...:S

Az anyosomtól igen,az én szüleimtől is,ráadásul a dédiktől is,az apósomtól miért nem????

Amugy anyós + após nem élnek 1ütt elváltak ..

Tudom kicsit pihent kérdés de engem akkor is zavar.

Nincs anygi problémája ,sőőt...

mi lehet az oka?

2010. aug. 8. 02:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
77%

Nekem az fontosabb hogy örüljön. nem kell minden ajándékozáshoz kötni....

Azért Ti is követelitek ám rendesen az ajándékot...

2010. aug. 8. 12:06
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
nálunk se kapott semmit. De valószinű az hogy a férfiak nem gondolnak ilyesmire,hogy vinni is kellene valamit. Örüljünk annak,hogy szeretik az unokájukat
2010. aug. 8. 13:20
 13/15 anonim ***** válasza:
32%

Igen, anyóstól kapott. SAJNOS! full műszálas ruhákat, meg minden hasznavehetetlen cuccot. Ment a kukába! Mikor mondtuk, hogy milyen popsitörlőt használunk, akkor direkt másmilyet vett.

A sógornőméktől semmit nem kapott! Holott mi az ő lányuknak mindig vettünk ajándékot, meglepetést.

2 kisfiunk van, és a fent említett személyek mindkettőnél így "vásároltak"...

2010. aug. 8. 14:06
 14/15 anonim ***** válasza:
69%
Sose jutott eszembe, hogy elgondolkodjak azon, vagy azt figyeljem, hogy kitől és mit kapott a babám, és ha kapott bárkitől valamit, akkor leginkább zavarba jöttem, és amikor azt mondtam, hogy "nem kellett volna", azt komolyan is gondoltam, nem csak illemből, szokványos frázisként mondtam. Lehet, hogy a hiba az én készülékemben van, de engem nem zavart ez a kérdés sosem, sosem vártam el senkitől ilyesmiket.
2010. aug. 9. 01:27
 15/15 anonim ***** válasza:

Na én sem várom el senkitől, hogy a fiamnak vegyen valamit, meglepődöm, amikor a barátaim, családunk csak úgy vesz bébiételt, előkéket, kisruhákat, csörgőt, játékot, stb. Bár anno mikor kisgyerek volt a családban én is, ha megláttam valami aranyosat egyből rá gondoltam, hogy hogy örülne neki. Ha volt pénzem meg is vettem.

Az viszont már elég durva, hogy egyes nagyszülőknek 4 évig eszébe se jusson akármit venni a gyereknek, tényleg...

2010. aug. 9. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!