Megorulok az altatastol! Mit tehetnek meg?
Normal esetben elaludt az agyaban a lanyom mikozben simogattam a hatat, de valamikor mar vacsora kozben is.
Amikor nott a foga nyugosebb volt es csak kezben aludt el (kb 10 perc volt).
Most jon a felso 2 foga es 1 hete kuzdunk az alvassal.Tegnap este 7-1.30 ig szenvedtunk.
Adok enni inni pelust csereltem, felvettem, letette, jatszottunk, enekeltem, kapcsoltam kisvillanyt, besotitettem, kinyitottam az ablakot, becsuktam az ablakot,bekentem az nyet zselevel es dorzsolgettem pelussal is.Elalszik a kezembe (kb 1-2ora ringatas utan) es ha leteszem fel is ebred....kezdhetem elorol.
Ha rogton teszem le akkor is es ha alszik a kezemben 30-40 percet akkor is felebred.
Tegnap a nappaliban aludtunk, mert a ferjem reggel ment dolgozni es pihennie kellett.Hajnalban tudtam kicsit pihenni, mert a mellkasomon aludt el a lanyom es nem mertem letenni.Faradt vagyok :( mi a megoldas??
Hasonló a helyzet mostanában nálunk is. Egyszerre jött neki 3 foga az elmúlt hónapban. De az is lehet, hogy ennek nincs köze a fogacskákhoz, hanem a bolond időjárás zavarja. Nem tudom.
Nálunk most úgy alakult, hogy beköltöztem a szobájába és az én ágyamon alszik el, mellette fekszem addig. Aztán beteszem a kiságyba. Éjjel átveszem, mert ébred és nem megy vissza a helyére.
Napközben semmi gond, azonnal elalszik és a kiságyban alszik akár 3-3,5 órát is.
Tudom, hogy nem épp a legelfogadottabb megoldás z, de nem érdekel. Így legalább alszik ő is, én is, meg apa is.
Mennyi idős?
Ha elaltadnád magadon ahogy hajnalban sikerült,lehet le tudnád magatok közé tenni óvatosan,hogy te is pihenj egy kicsit.Nekünk a fogzásra való gél (dentinox-N) nem vált be.Viburcol kúp este és megoldódott.Van hogy néha ha nyügösebb,vagy jön az újabb fogacska kap egy kúpot.Ez idáig bevállt.Sok sikert!
Koszonom a valszokat.
6 hosnapos lesz 1.5 het mulva.Nem ugralok korulotte altatas kozben, de ha eltelt pl 1 ora es nem valtozott semmi probaltam valtoztatni a szoba homesekleten stb.
A dentinox akkor sem hasznalna ha dobozostol tomnem a szajaba :S
Kulfoldon elunk es masikat hasznalunk (van dentinox is 2* hasznaltuk, de nem hatott) vibrocil kupot sem tudok beszerezni.Nurofent kapott most ejszakara, mert napkozben is nyugos volt :S
Remelem gyorsan vege lesz, mert nagyon sajnalom szegenyt :(
Akkor UK-ban elsz gondolom :)
Ismerem a Calpolt.....de nem szeretnem mindig teletomni paracetamollal :(
Egyebkent nem ketsegbeesett vagyok, hanem faradt ami nagy kulonbseg.Tudom hogy ez ezzel jar, de azert ha tudok teszek ellene.
Koszonom a segitseget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!