Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megorulok az altatastol! Mit...

Megorulok az altatastol! Mit tehetnek meg?

Figyelt kérdés

Normal esetben elaludt az agyaban a lanyom mikozben simogattam a hatat, de valamikor mar vacsora kozben is.

Amikor nott a foga nyugosebb volt es csak kezben aludt el (kb 10 perc volt).

Most jon a felso 2 foga es 1 hete kuzdunk az alvassal.Tegnap este 7-1.30 ig szenvedtunk.

Adok enni inni pelust csereltem, felvettem, letette, jatszottunk, enekeltem, kapcsoltam kisvillanyt, besotitettem, kinyitottam az ablakot, becsuktam az ablakot,bekentem az nyet zselevel es dorzsolgettem pelussal is.Elalszik a kezembe (kb 1-2ora ringatas utan) es ha leteszem fel is ebred....kezdhetem elorol.

Ha rogton teszem le akkor is es ha alszik a kezemben 30-40 percet akkor is felebred.

Tegnap a nappaliban aludtunk, mert a ferjem reggel ment dolgozni es pihennie kellett.Hajnalban tudtam kicsit pihenni, mert a mellkasomon aludt el a lanyom es nem mertem letenni.Faradt vagyok :( mi a megoldas??

2010. aug. 7. 22:23
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Szia! Ne vedd a szivedre, de szerintem attól nem fog jobban aludni a baba, hogy folyton csinálsz valamit körülötte (lásd a felsorolásod). Persze nyűgösebb a fogától, de ettől még nem borithatsz fel minden napi rutint, és ugrálhatsz azt találgatva, hogy mi lenne neki jobb. És a gond az, hogy az lenne a jobb, ha kint lenne a foga: tehát nem tudsz rajta igy segiteni! Én adnék neki éjjelre fájdalomcsillapitót, és ha álmában vagy az éber szakaszokban felsir, nyűgös, nem jó, ha rögtön mész és foglalkozol vele, mert ettől csak még jobban felébred. Egyébként pedig sajnos más nincs, mint a kitartás és hidd el, ti is túllesztek rajta! Sok sikert!
2010. aug. 7. 22:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló a helyzet mostanában nálunk is. Egyszerre jött neki 3 foga az elmúlt hónapban. De az is lehet, hogy ennek nincs köze a fogacskákhoz, hanem a bolond időjárás zavarja. Nem tudom.

Nálunk most úgy alakult, hogy beköltöztem a szobájába és az én ágyamon alszik el, mellette fekszem addig. Aztán beteszem a kiságyba. Éjjel átveszem, mert ébred és nem megy vissza a helyére.

Napközben semmi gond, azonnal elalszik és a kiságyban alszik akár 3-3,5 órát is.

Tudom, hogy nem épp a legelfogadottabb megoldás z, de nem érdekel. Így legalább alszik ő is, én is, meg apa is.

2010. aug. 7. 22:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi idős?

Ha elaltadnád magadon ahogy hajnalban sikerült,lehet le tudnád magatok közé tenni óvatosan,hogy te is pihenj egy kicsit.Nekünk a fogzásra való gél (dentinox-N) nem vált be.Viburcol kúp este és megoldódott.Van hogy néha ha nyügösebb,vagy jön az újabb fogacska kap egy kúpot.Ez idáig bevállt.Sok sikert!

2010. aug. 7. 22:31
 4/7 A kérdező kommentje:

Koszonom a valszokat.

6 hosnapos lesz 1.5 het mulva.Nem ugralok korulotte altatas kozben, de ha eltelt pl 1 ora es nem valtozott semmi probaltam valtoztatni a szoba homesekleten stb.

A dentinox akkor sem hasznalna ha dobozostol tomnem a szajaba :S

Kulfoldon elunk es masikat hasznalunk (van dentinox is 2* hasznaltuk, de nem hatott) vibrocil kupot sem tudok beszerezni.Nurofent kapott most ejszakara, mert napkozben is nyugos volt :S

Remelem gyorsan vege lesz, mert nagyon sajnalom szegenyt :(

2010. aug. 7. 23:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom merre laktol mert mi is kulfoldon elunk es nekunk is fogzas gondunk volt. Nekunk egy Calpol nevu lotty segitett aludni. 2 honapos kortol adhato fajdalmcsillapitasra vagy ha a baba lazas. Ha nagyon faj neki a foga adunk egy kis kanallal es 20 perc mulva ugy alszik mint a bunda. Mi is nagyon sajnaljuk es mar varjuk, hogy kint legyen a foga. Nallunk csak ez segitett. Elozo este tobbszor felsirt elalvas utan, mi is zseleztuk az inyet, megitattuk stb. Tegnap este adtuk neki a Calpolt es semmi gond nem volt, aludt nyugodtan. Kitartast nektek. :(
2010. aug. 7. 23:47
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Igaza van az elsőnek,tényleg annál rosszabb minél jobban kétségbe esve próbálkozol elaltatni!Én is volt ogy beleestem abba a hibába hogy kivettem,betettem,felvettem,letettem,leoltottam,felkapcsoltam,inni adtam enni adtam,annál rosszabb lett csak!Nemsokára elmúlik.
2010. aug. 8. 08:35
 7/7 A kérdező kommentje:

Akkor UK-ban elsz gondolom :)

Ismerem a Calpolt.....de nem szeretnem mindig teletomni paracetamollal :(

Egyebkent nem ketsegbeesett vagyok, hanem faradt ami nagy kulonbseg.Tudom hogy ez ezzel jar, de azert ha tudok teszek ellene.

Koszonom a segitseget.

2010. aug. 10. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!