Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megorulok! Mit adjak enni a...

Megorulok! Mit adjak enni a lanyomnak?

Figyelt kérdés

1.5 hete beteg es nem eszik.Nem kell a tej, nem kell amit fozok, nem kell gyumolcs sem.Probaltam mindenfele bebieteleket es mar odaig jutottam, hogy egyen baba kekszet egesz nap meg joghurtot vagy pudingot csak egyen.....azt sem eszi meg.Ha meglatja elforditja a fejet es el kezd sirni.

Voltunk hetfon orvosnal nem adott gyogyszert.

Annyit mondott, hogy vegyek neki tuneti kezelesre amit jonak latok.

Vettem homeos es nem homeos dolgokat, de nem javul.Holnap viszem vissza, de ez nem normalis, hogy semmit nem eszik es alig iszik.

Tippeket irnatok, hogy ilyen helyzetben mit evett meg a babatok?

2010. nov. 21. 13:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Biztos hogy beteg? Láza is van? Nem jön a foga éppen?
2010. nov. 21. 13:49
 2/19 A kérdező kommentje:

Lazas kohog.Infulenzas.Voltunk dokinal.

8 foga van az teljesen mas amikor fogzik.

2010. nov. 21. 13:50
 3/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom be fog e válni,de egy próbát megér.Ne a megszokott helyen etesd, esetleg ha játszotok a földön vagy valami és néha egye egy falatot becsempészel a szájába!Vagy tereld el a figyelmét egy játékkal!
2010. nov. 21. 14:17
 4/19 anonim ***** válasza:

Sztem fáj a torka és nem tud nyelni,így inkább nem eszik.Adj neki fájdalomcsillapítót(pl.Nurofen)és minután hatott akkor adj neki enni,pépeset.

A lányom 2 éves,ő sem evett,csak a fájdalomcsillapító után egy kicsit.

2010. nov. 21. 14:36
 5/19 anonim ***** válasza:

Köhögésre nekünk nagyon bevált ez a gyógynövényes cucc:

ELIXIRIUM THYMI COMPOSITUM

FONO VII. NATURLAND

2010. nov. 21. 14:39
 6/19 A kérdező kommentje:

Nasosal orr spray orcsepp.

Calpol/nurofen/panadol laz es fajdalom csillapito felvaltva

Benylin hohoges csillapito

Olbas inhalalo olaj/

New Era homeos bogyo

ABIDEC multivitamint kap szeptember ota

+ azt a legzeskonnyito kremet is hasznaljuk amit a hatara es a mellkasara kell kenni.Most nem jut eszembe a neve.

2010. nov. 21. 14:49
 7/19 anonim ***** válasza:
előbb utóbb úgyis éhes lesz akkor majd fog enni
2010. nov. 21. 14:49
 8/19 A kérdező kommentje:

Persze meg egyszer szomjas is??

Masfel hete alig eszik es iszik.Ki fog szaradni.

2010. nov. 21. 14:51
 9/19 A kérdező kommentje:
Ha meglatja az uveget kanalat el kezd sirni es forditja is el a fejet :(
2010. nov. 21. 14:54
 10/19 anonim ***** válasza:
74%
Kisfiam most van túl egy víruson. 14 hónapos, szinte minden étkezés egy rémálom volt. Biztos, hogy mindegyik vége hányás lett. Volt, hogy belesikerült tuszkolnom 5 kanállal, majd a 6-ra hányt, volt, hogy 2 kanál után hányt. Inni sosem volt hajlandó mást tápszeren kívül, próbálgattam gyümölcslét/ teát de hiába. Csak sajnos a tápszert sem fogadta most el. Aztán végső elkeseredésemben odaadtam neki egy cumisüveg vizet. Olyan jóízűen megitta egy húzásra, hogy csak lestünk. Onnantól kezdve nem erőltettük az evést, ivást, ha nem akart nem evett. Két nap alatt visszajött az étvágya. Azóta eszik, iszik rendesen. Szerintem kár ennyire rágörcsölnöd, mert őt is feszélyezed ezzel. Tudom, hogy izgulsz, aggódsz, anya vagyok én is a plafonon vagyok ha betegek a gyerekeim. Agyon aggódom magam, az első gondolatom a kórház ilyenkor. Hidd el, ő pontosan tudja, hogy mi a jó neki, bízd rá, hogy mit akar enni, inni. Kínálgasd minden lehetségessel, előbb utóbb lesz valami, amit ő is kíván. Zárójelben lenne egy kérdésem: nem túl sok a gyógyszer amit adsz neki, és az terheli meg a szervezetét? Én egyfajta orrcsepp, és fájdalom csillapító mellett még a légzéskönnyítőt vagy a köptetőt adnám. A többit pihentetném egy picit. Azért ilyen esetben én már kérném az antibiotikumot. 1,5 hét után itt az ideje, hogy segítsünk a szervezetének, na de én nem vagyok orvos. Ne is figyelj rám.
2010. nov. 21. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!