Megorulok! Mit adjak enni a lanyomnak?
1.5 hete beteg es nem eszik.Nem kell a tej, nem kell amit fozok, nem kell gyumolcs sem.Probaltam mindenfele bebieteleket es mar odaig jutottam, hogy egyen baba kekszet egesz nap meg joghurtot vagy pudingot csak egyen.....azt sem eszi meg.Ha meglatja elforditja a fejet es el kezd sirni.
Voltunk hetfon orvosnal nem adott gyogyszert.
Annyit mondott, hogy vegyek neki tuneti kezelesre amit jonak latok.
Vettem homeos es nem homeos dolgokat, de nem javul.Holnap viszem vissza, de ez nem normalis, hogy semmit nem eszik es alig iszik.
Tippeket irnatok, hogy ilyen helyzetben mit evett meg a babatok?
Patikus ajanlasaval adom igy ahogy adom.Magamtol nem mernem.
Masreszrol apal esetben csak vizet iszik.Most kapna teat ha meginna meg midenfele baba lottyoket (gyumolcslevek), de semmit nem fogad el.
Voltunk orvosnal de nem adott gyogyszert.
Valoszinuleg csak akkor fog ha mar tulsagosan nagy a baj.
Ugyan az a haziorvosunk es 34 hetesen tudogyulladast kaptam, mert 3 hetig nem kaptam gyogyszert :(
Ha ugyeletre viszem nem csinalnak semmit csak bent tartjak ejszakara megfigyelesre(voltunk mar 2szer is)
Bocsi, lehet,h elkerülte a figyelmemet, de milyen idös?
Mi is màr 3 hete nem evös "buliban" vagyunk, de betegsèg nèlkül. Ha meglàtja a kanalat elfordìtja a fejèt ès esze àgàban sincs enni. 2-3 napja kèzzel (3 ùjjal) ettetem, igy elfogadja. Soha nem etettem ìgy, most mègis ezt akarja. Eddig a darabosat nem akarta lenyelni sem, ökrödött töle, most szemrebbenès nèlkül eszi. Persze kèzböl. Hàt, ez van. Egy pròbàt neked is megèr!;)
Jobbulàst ès kitartàst!
Most ertunk haza az ugyeletrol.
irusos torok es ful gyulladasavan es ki van szaradva.
1.5 alatt 45dkg-t fogyott :(
Orulok, hogy az anyai megerzesemre hallgattam!!
Ha holnap estig nem iszik meg 2 dl vizet es eszik meg 5 dl tapszert vissza kell mennunk es szondaval fogjak etetni es infuziot fog kapni.
Drukkoljatok legyszi.
30 ml viznel,25 mili tejnel es 3 kanal bananos joghurtnal jarunk.
Ez is tobb mint eddig :) de meg sokat kell bele eroltetnem.
Szia.
Koszonom a tippet, de mar probaltam :(
Ma evett fel uveg bananos joghurtot.Eddig ez az egyetlen amibol tud enni, de ez is csak langyosan izlik Neki.
Ugy tudom bele tenni a szajaba, hogy nevettetem es akkor bele teszem a kanalat a szajaba.
Ferjem munkabol jovet hoz egy karton babanos joghurtot :)
Sajna nem tudok venni :( a penz nem erdekelne, de itt nem lehet kapni :(
baratnom holnap ir fel gyogyszert es elkuldi postan.
mar ugy volt, hogy haza kell repulnunk, de igy megoldodott ugy nez ki.
Nagyon koszonom a segitseget :)
Koszonom annak aki drukkolt.Megusztuk a korhazat, de meg nagy harcok vannak az evessel.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!