Hogy neveljem majd a babamat hogy ne legyen szeretett hianyos? Autista kismama.
Autista vagyok, erzelmekben es azok kimutatasaban pedig eleg rideg.
En kellemetlenul erzem magam ha valaki olelget puszil stb.. Kiskorom ota igyvan.
Par het es megszuletik a kislanyom, akit biztosan fogok szeretni de nem ugy fogom kimutatni mint egy normalis ember. Nem tudom hogy kezeljem majd ha egy kicsit nagyobb lesz es pl szeretgetni akar majd.
Vagy hogy hogy fogok reagalni amikor eloszor meglatom, hogy fogok hozza "kapcsolodni" hogy ne legyen nekem teljesen idegen? Nem az erzes, hanem o.
Igazabol azt se tudom hogy hogy neveljem igazan majd erzelmekre.. Nekem teljesen mas a ralatasom a dolgokra.
Nem tudom hogy lehetsz autista, ha ez a kerdes foglalkoztat teged. Csodalatra melto es szamomra nem tul autista tipikus dolog. Szuper vagy hogy gondolkodsz ezen.
Sztem egy szakember tudna erdemben segiteni egyebkent. Hajra mar most szuper anyuka vagy
Visszakérdezek:
Pároddal hogyan éreztetted, hogy szereted? Vele is teher az ölelés, a bújás?
Koszonom szepen a valaszokat, bizom benne hogy igy lessz.
Rengeteg idot toltok azzal hogy probaljam erzelmileg fejleszteni magam.
Paromat megolelem meg ilyenek de szamomra ezek nem szuksegszeruek, viszont mivel neki igen igy probalok normalisan viselkedni, de szerencsere o is es a barataim is tudjak hogy milyen vagyok igy nem varnak el tul sokat tolem.
Vele baratsagbol alakult at ez kapcsolatta, az elejen tartott ugyan tole, de megis valahogy igy alakult.
Viszont o is es mindenki tudja hogyha esetleg holnap kilepnek az eletembol, akkor sem fogok semmit erezni vagy nem hagynak maguk utan hianyt.
Egyetlen egy ember irant ereztem anno mast, azt hittem akkor hogy valalmi kezd javulni bennem, de utana felvilagositottak hogy ez nem normalis szerelem pedig akkor azt gondoltam, hanem berogzodes es mania.
Bizom benne hogy valami hasonlo ragaszkodas fog kialakulni majd a babanal is meg ha inkabb csodalas vagy mania mint sem normalis szeretett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!