Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes hordozóhoz ilyen...

Érdemes hordozóhoz ilyen bundazsákot venni?

Figyelt kérdés

[link]

Ez tulajdonképpen azért van, hogy a kocsiba ki-be szálláskor ne kelljen a babát "kínozni" az öltöztetéssel?

(januári baba lesz)

2010. aug. 7. 14:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
62%

ennyiért?

vennék egy régi plüss anyagot v. kordbársony szoknyát kiszabnám és megvarrnám a háta mindegy az eleje meg elég ha szép és hatodennyiből meglenne

nem volt ilyenünk de volt bundazsák amit mindenhová be lehet kötni édesanyám hozta lengyelországból.

szóval ajánlom mint termék de nem ennyi pénzért.

2010. aug. 7. 14:25
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
nem, szerintem ennek az a lényege, hogy van rajta egy lyuk és bele tudod fűzni a hordozó csatját.
2010. aug. 7. 14:26
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem rossz maga az ötlet. De úgyis van bundazsákod, így az ugyanazt a célt szolgálja, és még a babakocsiban is használható. Bár ezt is beteheted abba is. Az is kigombolható, zippzározható, mint ez. Végülis én is gondolkoztam volna egy ilyenen, ha téli babám lett volna.

(az meg hogy ki mennyit költ a babára szerintem a saját dolga. én pl. inkább megveszem, mert nem tudok varrni)

2010. aug. 7. 14:32
 4/13 A kérdező kommentje:

Van egy 2 éves kisfiam, de ő májusi születésű, tehát a bundazsák tuti nem lesz jó a kicsire.

Én sem tudok varrni, bár nem is lenne rá időm, mert visszamentem dolgozni.

2010. aug. 7. 14:40
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

huh hát én arra gondoltam felöltöztetem, sapka meg minden, aztán egy vastag meleg takarót ráterítek, hogy csak a kis feje látszódjon ki, míg beteszem a meleg kocsiba.A kocsiban elég róla levenni a takarót, mikor kiszállunk visszatenni.Ha meg több időt töltünk kint a hordozóba, akkor bekötöm a bundával együtt, ami ígyis-úgyis kell....szerintem ez drága ennyiért, de ezt mindenki maga dönti el.

Amúgy a mi babánk októberi lesz

2010. aug. 7. 14:40
 6/13 A kérdező kommentje:
A kisfiamnak nem volt bundzsákja, csk overálja, amit bundazsákká lehet átcipzározni, de az a kicsinek hatalmas lenne. Emlékszem, hogy nagyon vigyáztam, hogy a kinti hidegről, ha beraktam a meleg kocsiba (muszáj volt fűteni a párás ablak miatt), ne izzadjon le, viszont általában felébredt amikor kiszedtem az overálból, Azért gondoltam erre. Azt hittem, hogy ezt a hordozóra lehet patentolni.
2010. aug. 7. 14:53
 7/13 anonim ***** válasza:
76%

szerintem felesleges.

nekünk volt egy olyan bundazsákunk, aminek a lába között volt egy lyuk, ezen át tudtam vezetni a biztonsági övét a hordozónak. mondjuk mire belenőtt a babám kitavaszodott...

hosszabb távra ha mentünk valahová, egy réteggel adtam rá többet mint itthon, pl. +1 pulcsi, kardigán és egy vastagabb sapi. ezen kívül betakartam egy kis pléddel és ennyi, a kocsiban úgyis meleg van. ha meg rövid útra mentünk, és utána is kint voltunk pl. vásárlás miatt boltokba ki-be, vastagon öltöztettem fel. 10 perc alatt nem izzad annyira be, hogy emiatt öltöztessem-vetkőztessem, max mi is kabátban ültünk a kocsiban és nem tekertük fel a fűtést.

2010. aug. 7. 15:05
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszi csajok!
2010. aug. 7. 15:10
 9/13 anonim ***** válasza:

Ezek is ezt a célt szolgálják,csak sokkal olcsóbban.Én csak ajánlani tudom a tesz-vesz és a vatera aukcióit.

[link]

/item1174037121_hordozoba_kotheto_bundazsak.html

[link] /item1172938330_brendon_bundazsak_bekotheto_62_es_gyonyoru.html

[link] /item1175636994_hordozoba_kotheto_2_reszes_bundazsak.html

2010. aug. 7. 15:19
 10/13 anonim ***** válasza:
2010. aug. 7. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!