Hogy kell megtanítani tapsolni meg pápázni a babát?
Figyelt kérdés
Most lesz a 9 hós státusz, ahol ez a kettő kérdés. Próbálom mutatni a fiamnak, de nem érdekli. Ezt egyáltalán tanítani kell vagy utánozva megtanulja magától?2020. szept. 21. 16:40
1/6 anonim válasza:
nem kell tanítani, majd utánzással ellesi. a státusznál ezt nem vizsgálják
2/6 anonim válasza:
Nem minden baba csinálja 9 hónaposan. Ne aggódj, ha a tied nem. Az adott szituban integess az ismerősöknek, hogy lássa. Mondókázz neki és közben tapsolj, majd leutánoz egyszer csak.
3/6 anonim válasza:
Ahogy a puszi adást is le utánozta, ugy a pápát is és már tapsolt is 8-9 hónaposan az enyém. Ahogy mondokázol úgy tapsolj, és pápát ints mikor a helyzet úgy kívánja. Előbb utóbb le fog utánozni. Csak játékosan kell.
4/6 anonim válasza:
Nekem a 7 hónapos fiam tud tapsolni, de pápázni nem. Igazából csak amikor magától tapsolt, akkor mondtam, hogy tapsi-tapsi és nagyon megdicsértem, meg agyon puszilgattam. Ez tetszett neki, úgyhogy csinálja. De azért nem mindig, csak ha kedve is van hozzá. A pápát csak úgy mondjuk meg mutatjuk neki mindig ha olyan a szitu. De az nem érdekli.
5/6 anonim válasza:
11 hósan kezdett integetni, 12 hósan tapsolni. Nincs semmi baja a gyereknek attól ha 9 hósan nem csinálja. Amúgy sem kell mindent amit ott felsorol. Azok csak példák. Pl azt, hogy nem szabad, gyere ide tökéletesen megértette már 9 hósan.
Amúgy sem szentírás ez a kérdőív, hogy hú hát ezt aztán muszáj tudnia. Ez csak arra van, hogy lássák nagyjából hol jár és ha szükséges segítsenek.
6/6 khniki válasza:
Én is próbálkoztam, de 9 hósan nem csinálta egyiket sem. 11 hónaposan tanulta meg mindkettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!