Milyen idős korban lehet megtanítani a kicsiknek, hogyan kell lemászni az ágyról és hogyan?
Figyelt kérdés
Kislányom 10 hónapos. Még simán lemászna fejjel lefelé. Mikor szokás ezt megtanítani és hogyan?2019. aug. 31. 11:28
1/10 anonim válasza:
Hát én nem tanítottam konkrétan. Annyit mondtam mindig neki, hogy popsival lefelé. De rá jönnek maguktól is. hónapos kora óta leesésgátlos ágyban alszik a fiam. Egyedül megy és jön le.
2/10 anonim válasza:
11 hónaposan teljesen magától először lemászott, ügyesen popsival előre majd egy héttel rá fel is mászott. Egyetlen egyszer mutattam meg neki, hogy popsival induljon lefele, másodszor már úgy indult neki.
3/10 anonim válasza:
Vagy két hónapig fordítottunk rajta mindig ha ment lefelé. Aztán feladtuk. Ha raktuk, leseggelt, ha nem raktuk, ment volna orral neki. Aztán egyik napról a másikra kezdte a lábát rakni hogy megforduljon. Egy pár kifogott esés volt, de már lett hajlandóság, így biztatva egyre ügyesebb lett. Kb 1 éves volt mire mászott le gond nélkül
4/10 anonim válasza:
Onnantól hogy fel tudott mászni, ha jött lefelé szóltam hogy popóval jöjjön.
5/10 anonim válasza:
Olyan 11 hónapos kortól tanítgattuk. Akárhányszor le akart jönni mindig megfordítottam. Most 1 éves nagyjából már tudja, bár felügyelet nélkül tuti nem hagynám az ágyon
6/10 anonim válasza:
Nem kell tanitgatni rá mert ugyis magátol fogja csinálni😁
7/10 anonim válasza:
Kisebbik lányom 9 hónapos korában magától mászott fel-le gond nélkül. Nem kellett tanítani. A nagynak kb 11 hónaposan mutattuk, hogy kell, és onnantól úgy csinálta.
8/10 anonim válasza:
Kislanyom 11 honapos korra mar tolatva lemaszott az agyrol. Apukaja tanitotta neki, nagyon sokszor mutattuk meg neki egy nap.
9/10 anonim válasza:
11* hónaposan bocsánat ki maradt 1# voltam
10/10 anonim válasza:
Kislanyom pont ma tanulta meg :) 10, 5honapos. Felmaszni kb 2 hete tud. Kb 2 honapja mutattam neki h kell mindig megforditottam es mostt ha mindom h tudod labbal megfordul. Nyugi megfogja lassan tanulni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!