A Kicsim 53centivel született és 3 hónaposan 61centi. Tudom,H nincs két egyforma gyerek, csupán átlagra és véleményre lennék kíváncsi. Mire számítsunk? Hórihorgas gyermek lesz? Azért kérdem,mert én kicsi vagyok ,apa magas és szeretném sokáig ölelni!
Figyelt kérdés
2020. szept. 20. 10:25
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. szept. 21. 03:52
12/13 anonim válasza:
En vagy 52 vagy 54 cm születtem ez semmit sem számít mivel 11 éves vagyok lány és 171 úgyhogy ez még bőven ráér :)
13/13 anonim válasza:
Kislányom 34 cm-el,2620 grammal született,most hat éves,110 cm,16 kg,sosem volt belole probléma,párommal mindketten alacsonyak,vékonyabbak vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!