Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem idétlen ez a sok gyerek...

Nem idétlen ez a sok gyerek fejdísz?

Figyelt kérdés
Látom, hogy most az a menő, hogy icipici kisbabák fejére hatalmas hajpántot tesznek meg ilyen turbánt meg mit tudom én. De minek? Csak idegesíti a gyereket és szerintem egyáltalán nem cuki, hanem röhejes. Nektek mi a véleményetek?
2020. szept. 18. 20:39
A kérdező szavazást indított:
Szerintem cuki
Idétlen
Semleges
95 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy fotó erejéig szerintem rendben van, szerintem irtó cukik. Viselni nyilván kényelmetlen nekik és nem is praktikus.
2020. szept. 18. 20:59
 2/15 anonim ***** válasza:
52%
Nekem tetszik, és én vagyok olyan elvetemült, hogy összeillő anya-lánya szetteket veszek, és minthogy a párhetes babámnak még nem igazán van haja, a lányságát hangsúlyozandó néha ráadok kis hajpántot. Ez van. Majd amikor lesz saját ízlése, akkor ahhoz igazodok és annak fogok teret adni, de addig kénytelen elviselni az anyja ökörségeit. Szerintem ez legyen a legnagyobb nevelési hiba, amit valaha véteni fogok.
2020. szept. 18. 21:08
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Az enkislanyomnak szuletese ota rengeteg haja van, kb 1 honaposan mar a szemebe logott a haja elol. Legvagni nem volt szivem mert annyira gyonyorunek lattam a szep hosszu dus hajat. Ekkor kezdtem el mindefele szep hajpantot venni neki hogy hatrafogja a tincseket. Sose zavarta ot es mai napig hordjuk ezeket mar 2 eves. Reggel szokott menni magatol kiveszi a kis dobozbol ami gyujtjuk es adja oda nekem vagy probalja a fejere huzni.

Szoval szamomra ez egy kedves dolog.

Turbanja is vam egy csomo mert a sima sapkak nem takarjak kelloen a fule a turban viszont rendesen ra tudtam huzni a fulere anelkul h a homlokon lecsuszn a sapka.

Szoval minden relativ neked nem tetszik

Nekem meg nemcsak hogy tetszenek de praktikusnak ks tartom:)

2020. szept. 18. 21:30
 4/15 anonim ***** válasza:
83%

Én is úgy gondolom hogy nagyon idétlenül néznek ki a nagy tulmeretezett masnisak vagy viragosak, főleg ha műanyag is a dísz rajta. A turbán sapka helyett nem vészes, vagy egy kisebb masnis, diszkrétebb fejpant még oké.

Amúgy szerintem zavarhatja a babát, ők nem akarnak még divatozni és nem lehet túl jó érzés egy pánt a fején és semmi szükség nincs rá, mert szépek és cukik csicsa nélkül is, de pár fotóra ráadni az rendben van.

2020. szept. 18. 21:31
 5/15 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem is idétlen. Még egy kép erejéig is, mert nem tartom cukinak, ha egy kisbabán nagyobb fejdísz van, mint szegénynek maga a feje. Soha nem értettem, miért aranyos ez bárkinek is. De ízlések és pofonok... Vannak persze szolidabb fejpántok, és azokkal semmi bajom nincs, még praktikus is. De a természetellenesen túl nagy díszek taszítanak és nem hiszem, hogy egy kisbaba jól érzi magát benne.
2020. szept. 18. 22:19
 6/15 anonim ***** válasza:
90%
Az a kedvencem, amikor a kopasz babára teszik... Hát nehezen lehetne hülyébbet csinálni belőle
2020. szept. 18. 22:40
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én csak egy egy fotó erejéig szoktam rá adni. De azt is csak akkor ha valami csinibb ruha van rajta. Egyébként nekem úgy tetszik a legjobban ahogy van, kócosan sima egyszerű bodyba minden fele csiriviri nélkül. 🥰🥰🥰
2020. szept. 18. 22:59
 8/15 anonim ***** válasza:
80%
Jaj szerintem szörnyen ocsmány és groteszk. Nem azt mondom, az én lányomnak is volt apró masnis fejpántja még az ízléses kategóriából de ezek a nagy masnis vagy virágos szarok amik nagyobbak mint a gyerek feje komolyan nem értem miért menők amikor iszonyatosan szerencsétlenül állnak egy pici baba fején. Ez a kölyök is [link] pl hogy az anyámba néz ki azzal a giccses szarral a fején? Nem cuki egy kicsit sem hanem tök prosztó.
2020. szept. 19. 02:41
 9/15 anonim ***** válasza:
77%
Általában a kopasz lányok fejét takargatják vele. Nevetséges.
2020. szept. 19. 07:24
 10/15 anonim ***** válasza:
82%
Fejdísz és fejdísz között is van különbség szerintem. Ez, amit előttem linkelt valaki, a Tücsi féle fejpánt meg turbán nem tetszik, nekünk masnis hajpánt volt (testszínű pánt és kis masni, Yael márka) és ugyanilyen csatok, ezek szerintem nem túlzóak és aranyosak.
2020. szept. 19. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!