A Kicsim 53centivel született és 3 hónaposan 61centi. Tudom,H nincs két egyforma gyerek, csupán átlagra és véleményre lennék kíváncsi. Mire számítsunk? Hórihorgas gyermek lesz? Azért kérdem,mert én kicsi vagyok ,apa magas és szeretném sokáig ölelni!
49cm és 3900 született a mi gyerkőcünk.2 hónapos korában 65cm volt:D 6 hónaposan meg 76cm.3 éves 100cm 15kg.Lassult a növekedése fél éves korától.Szerintem bőven lehetett ölelgetni, mostanság már nem annyira, csak ha épp ahhoz van kedve és ha épp nincs annál sokkal jobb dolga.:D
Apja 190 én meg átlag alatti magasságú vagyok.Tippre azt mondanám nálam tuti magasabb lesz, de majd kiderül.Igazából nem is lényeges.
Miért a magassága hogyan akadályozna bármikor is abban, hogy megöleld?
Ha szeret, meg fog ölelni 2 méteresen is. Ha nem lesz jó a kapcsolat, akkor elfut előled akkor is, ha nem lesz nálad magasabb.
Egyébként a 61 centi nem extra 3 hónaposan.
Lányom 49 centivel született, 3 hónaposan 60 centi volt. 1 évesen 80. Most 5 évesen csak 108. Az átlagtól kicsit alacsonyabb az ovis csoportjában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!