Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szüksége lenne kisfiamnak...

Szüksége lenne kisfiamnak tápszerre?

Figyelt kérdés
Kisfiam 7,5hós naponta 2szer szopizik hajnalba,és este többi etetés főzelék+gyümi.Tápszert nem kap szüksége lenne a szervezetének rá?Elég neki a napi 2anyatejcsi?
2008. nov. 27. 19:53
 1/4 anonim válasza:

Szia! Szerintem semmiképp ne adj tápszert.

Miért nem szoptatod meg többször, ha aggódsz?

Az én fiam 8 hónapos és 4x szopizik még. Én szoktam neki forralt hűtött vizet adni a zöldség-gyümölcs után.

2008. nov. 27. 20:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én fiam 7 hós és 2-4 alkalommal szopizik,a többi főzi és gyümi.Semmiképp nem adnék neki tápszert,mert szerintem fedezi a szükségletét amiket eszik és a szopcsi.
2008. nov. 27. 21:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi,én sem szeretnék neki tápszert adni,eddig nem is kapott 4,5hós koráig kizárólag anyatejes volt,de muszály volt elkezdenem a hozzátáplálást mert nem gyarapodott.Azóta szépen gyarapszik nem akar napközben cicizni+tejem se sok van.
2008. nov. 28. 07:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Mi is 4,5 hósan kezdtük a hozzátáplálást,mi azért,mert nem volt kaka,mire rájöttem,hogy már nem volt elég a tejcsi,mióta eszik mást is,semmi gondunk nincs:)Ha úgy éreztem kevés a tejcsi,csináltam tápszert,egyszersem ivott belőle,így maradt a főzelék,amit nem is bánok.Inkább főzi,mint tápszer.
2008. nov. 28. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!