14 hós kisfiamnak megállt a súlya. Érdemes a tejről ismét visszatérni a tápszerre?
Ha beteg volt, akkor nem meglepő hogy nem hízott. Az a lényeg h ne fogyjon. 1 év felett már nem hiznak szinte csak alig-alig.
Az én fiam is vékonyka volt most 2 éves és még csak most értük el a 11 kilót, de én mondjuk tápszert adtam neki 12 hós kora után is, mert abban azért van jó sok vitamin, vas, bifidusz meg mittudomén mi :)
De nem hízott tőle úgy kifejezetten,viszont egyszer se volt beteg.
Most ilyen junior italt kap vagy 3-as tápszert még mindig.(este reggel).
Kalóriára amúgy sztem a 3.5%-os tejjel összevetve ugyanannyi lehet a tápszer is.
Az én kisfiam is 13,5 hós,pont emiatt aggódtam a napokban hogy semerre nem hízik már 2-3 hónapja,9600 gr.Születési súlya 2880,ahhoz képest ok,de ő is leállt,a kaját meg nem erőltethetem.Meg egész nap ugrál,amit megeszik le is megy,hogy lesz ebből 10 kg?:)
Tápszert el sem fogadja,reggel este cici kizárólag!
Szerintem adja neki tápszert ha elfogadja,bárcsak meginná az enyém...biotejből kortyolgat néha de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!